Konu: [14.12.20] Igor Zaytsev / İllegal k. ihlali - DM-Hatalı emote kullanımı  (Okunma sayısı 192 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2020 05:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Igor_Zaytsev @Balloni_Rick

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   İllegal k. ihlali - DM- Hatalı emote kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A
Oyuna giriş yapmamın ardından mahallede ki çaylaklardan birisi gelip saldırıya uğradığını söyledi. Kim tarafından uğradığını  sorduğumda ise Igor Zaytsev ve arkadaşları mahalleye girmişlerdi. Girmelerinin ardından videoda görüleceği üzere henüz 5 seviye bile olmayan karakteriyle fear rp kuralını ihlal ederek onaylı hoodumuzda ateş açıyor ve Junior Campbell'i düşürüyor. Nedenini sorduğumda ise şahsın bir birlikte olduğunu ve sıkabileceğini söyledi. Sanırım politikayı okumamış veyahut okuduğunu anlamakta sorun yaşıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): Bu yaşanan hatalı emote kullanımı,DM ve illegal kural ihlali olayı şahsın onaylı hoodumuzda gerçekleştirmiş olduğu ikinci olaydır. Şahsa açılan diğer  şikayetler göz önünde bulundurularak uygun bir ceza verilirse müteşekkir olurum iyi forumlar,iyi oyunlar.

Bir önceki ihlalinden kanıt:

« Son Düzenleme: 14.12.2020 06:11 Whistler »

#1 - 14.12.2020 09:36
Kardeşim sen yanlış anlamışsın bak zaten adamlara önceden sıkıyoruz adamlar hood'a kaçıyor ve illegal bir birliğim var sıkma sebebim ise IC kardeşimin peşini bırakmamaları sürekli saldırmaları gibi şeylerden dolayı sıkıyorum IC bir şekilde arıyorlar böyle böyle diyorlar şahısları idlewoodda yakalıyıp sıkıyorum ikisi düşüyor bir tanesi kaçıyor vurduğum halde yaralı rolü yapmıyor zaten o sıra bug olmuştu vurduğumda canı gitmedi ve adam sizi bölgenize kaçtı bende gelip vurdum olay sadece bu kadar şikayetin geri çekilmesini arz ediyorum iyi günler iyi roller dilerim..

#2 - 14.12.2020 12:46
Kardeşim sen yanlış anlamışsın bak zaten adamlara önceden sıkıyoruz adamlar hood'a kaçıyor ve illegal bir birliğim var sıkma sebebim ise IC kardeşimin peşini bırakmamaları sürekli saldırmaları gibi şeylerden dolayı sıkıyorum IC bir şekilde arıyorlar böyle böyle diyorlar şahısları idlewoodda yakalıyıp sıkıyorum ikisi düşüyor bir tanesi kaçıyor vurduğum halde yaralı rolü yapmıyor zaten o sıra bug olmuştu vurduğumda canı gitmedi ve adam sizi bölgenize kaçtı bende gelip vurdum olay sadece bu kadar şikayetin geri çekilmesini arz ediyorum iyi günler iyi roller dilerim..

Sıkıntı şurada, hood'a kaçıyor dediğin kişi benim oluşumuma dahil olacak bir arkadaşımız. Hood'un içine girdiği dakika zaten korunma altında oluyor, sen hooda gelipte silahın ile üstünlük sağlayamazsın. Elinde silah dahi olsa FEAR-RP yapmak zorundasın.

Alıntı
Bölge sistemine sahip oluşumlar, mantık dahilinde bölgelerinde bulunan diğer illegal oluşumlara üstünlük sağlayabilirler.  Bir bölgede diğer birliklerin rol durumunda belirgin bir üstünlük yoksa Fear RP yapması gerekir.

Kuraldada belirtildiği üzere, sen bu ihlali direkt hiçe sayıyorsun. İkinci olarak, arşivden çıkartılmış bir oluşumdasın, sizin 10 gün boyunca illegal role girmeniz tamamen yasak. Sen birliğim var, sıkma sebebim var diye kavgalı olduğun kişiye ateş açamazsın.

#3 - 15.12.2020 02:30
Konuya kesinlikle katılıyorum birlik önünde beklerken hiç bir muhabbet dönmeden şu hatalı emoteyi verip ateş açtı.

Kanıt bu resimde https://hizliresim.com/PJaj1z
Şahitliğimi onaylıyorum aynı durum benimde başıma gelmiştir.

#4 - 15.12.2020 12:39
10 gün illegal süremiz bitti dostum hatamı kabul ediyorum özür dilerim şikayetin geri çekilmesini arz ediyorum geri çekilmez ise de sıkıntı yok admin kararı bekleyelim iyi günler iyi roller.

#5 - 15.12.2020 16:03
Merhaba, incelendi.

Aynı konu diğer bir oyuncu tarafından daha bildirilmiş, cezalar birleştirilecek.