Konu: Daniel_Cop---Dolandırıcılık Kural İhlali, Türkçe terim  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 14.12.2020 22:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel_Cop  ( Bilinmiyor )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ---

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.12.2020 22:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dolandırıcılık İhlalleri, Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Balıkçılıkta araba satıyorum diye bağırıyordu, ben de taksit talep ettim. Arabanın yanına götürdü, daha sonra anlaştık, parayı verdim. Kontağı açıp kaçmaya çalıştı, hemen araca bindim. Kişi daha sonrasında Screenshootlar'da göründüğü gibi oyundan çıktı. Oyundan çıkarken arabasının kontağını açık şekilde unuttu. Ben de binip yetkili arkadaşlara /soru komuduyla "Araç Parçalatma, Satma" gibi sistemlerin olup olmadığını sordum. Varmış. Hurdacının yerini haritalardan öğrenmeye çalışırken kişi gelip arabayı kaçırdı. Sabahtan akşama kadar o parayı biriktirmek için uğraşıyordum. Kişinin gerekli cezayı alması için elimden geleni ardına koymayacağım. Üstelik dolandırıcılık politikalarında dolandırılan şahısın en az 5 level olması gerektiğini duydum yetkili biri tarafından. Ben ise 1 seviyeydim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Youtube Videom:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezayı almasını ve paramı geri talep ediyorum.

#1 - 15.12.2020 12:51
On iki(12) saat içerisinde savunma yapmanız gerekmektedir. @canber125

#2 - 15.12.2020 13:01
Kişi sandığım kadarıyla bnu meslek olarak yapıyor. Başkalarını da dolandırmış. Emek hırsızı resmen.

#3 - 15.12.2020 13:41
Kanıt bulunuyorsa şikayet içeriğine ekleyebilirsiniz. Savunma bekleniyor.

#4 - 15.12.2020 17:17
Kanıt bulunuyorsa şikayet içeriğine ekleyebilirsiniz. Savunma bekleniyor.

Merhabalar şikayet açan kişiyi IC-OOC tanımıyorum ilk defa görüyorum. Dolandıran kişinin ismini görünce bende yorum yapmak istedim bu Daniel Cop denilen kişi dün aynı taktikle beni de dolandırmaya çalıştı 14 Bin dolar peşin gerisini yarın diyor ve kişi parayı verince uzuyor sslerim malesef yok kendimi tutamadım ismi görünce çünkü bizler bu parayı kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz rolsüz bir şekilde paramızın çalınması hiç hoşnut değil.

#5 - 15.12.2020 19:48
Yasaklandı, K&A.