Konu: DOLANDIRICILIK YASAK ROL  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2020 04:12
Merhabalar Beni Vice rp adlı sunucuda dolandırdılar ben böyle rollerin veya yapma şeyleri yasak diye biliyordum şimdi kanıtları ss olarak atıcam ve saat de 03:54 lütfen ben paramı geri istiyorum.
Konu=Bana araç satıcagını söyleyip motorumu istedi taksit olur diyip bende verdim ondan sonra para da isted onuda verdim. sonra geldi arabaya bin bi sürdedi.bende aldım baktım motor kapalıydı motoru açtı.sonra beni aractan attı ve 17k unut dedi.

Saat=03:54

Şikayetçi oldugum kişi=Daniel Cop-Şahısın Forum ismini bilmiyorum.

Şikayetçi olan kişi=Frederick Sparrow

Lütfen param ve motorum geri gelsin onlar hariç hiç bir şeyim yoktu lütfen o kadar para kastım balıkçılık hırsızlık yapıp lütfen paramı geri iade yapın lütfen

KANITLAR BURDA RESİMLER FAZAL YER İSTEDİGİ İÇİM.
1.SS=

2.SS=

3.SS=

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İYİ GÜNLER ADMİNLERİM...
Paramı bu Daniel denen şerfsizden alın lütfen benim canım çıktı o parayı kasan a kadar birde motorum motoru vermese de olur motorun parasını versin yeter.

#1 - 15.12.2020 04:20
çözüldü, araçlar teslim edildi.