Konu: ROLDE B  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2020 04:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dhuzumir Ascension @Dhuzumir

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Ren_Kimura @denizcreate

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.12.2020 23:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Rolün ortasında gelip B kanalını meşgul etti işlem görmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 15.12.2020 04:15 cengiz35 »

#1 - 15.12.2020 11:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dhuzumir Ascension @Dhuzumir

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Ren_Kimura @denizcreate

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.12.2020 23:13
[/d][/d]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Rolün ortasında gelip B kanalını meşgul etti işlem görmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

[]
[/d][/d]

BU kişinin ss'inde de görüldüğü gibi bana ooc kanalından hakaret etmiş. Ben de bu kullanıcıdan şikayetçiyim. Kanıtları kendisi göstermiş. Ki ben rol esnasında bölmedim. Orada rol yok rolsüz çuval çalıyorsun. Yani rol ortamı zaten bozulmuş oluyor.

#2 - 15.12.2020 12:20
Merhaba,

Bu tarz ufak durumlarda direkt şikayet açma yolunu izlemek yerine, karşıdaki kişiye insiyatif uygulayıp diyaloğa girerek uyarıda bulunmanız her iki taraf içinde daha iyi olur. Israrla devam ediyorsa da şikayet konusu oluşturabilirsiniz. Demek istediğim uyarılar "forumda görüşürüz, savunmanı yaparsın" tarzı değil elbette. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak. Her iki tarafıda uyarıyorum. Benzeri bir durumun tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.