Konu: Jamal_Leronaf - Brian_Lupertazzi - Dmitry_Mandelow - Douglas_Lewis ] Agresif Rol  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.12.2020 10:00
İlk önce merhabalar arkadaşlar Ben Jamal Leronaf - Brian Lupertazzi - Dmitry Mandelow adına yorum yapacağım diğer arkadaşı tanımıyorum biz hiçbir şekilde discordlarına dahi gitmedik bu arkadaşla rol icabi bizimkiler bu sürtüşmeye girdi sonrasında ilk küfürü arkadaş etti hadi si**** gidin tarzında loglarda mevcut herşey zaten ve bizler de daldık kişinin birlik yöneticisi pm attı sizleri ck edebilme hakkına sahibiz şimdi ne yapacaksınız dedi bize, bizde ilk küfürü siz ettiniz bizde dövdük gibisinden bir geri pm attım oda haklısınız kusura bakmayın baylar iyi roller dedi konu kapandı. Birlik yöneticisi bile bize hak verirken bu arkadaşın yaptığını anlamakla zorluk çekiyorum savunmamız bu şekildedir.

#11 - 14.12.2020 14:31
Screenshotlarını koyduğun bazılarında özelden ettiğim hakaretler mevcut onlardan bahsediyorum. Kafa ağrıtmak ne alaka?  Discord üzerinden birlik discordundan istediğim hakareti yaparım burayı hiç bir şekilde ilgilendirmiyor tekrar aynı hakaretleri discorddan edebilirim burayı ne kadar etkiliyor ki?

#12 - 14.12.2020 15:37
İlk önce merhabalar arkadaşlar Ben Jamal Leronaf - Brian Lupertazzi - Dmitry Mandelow adına yorum yapacağım diğer arkadaşı tanımıyorum biz hiçbir şekilde discordlarına dahi gitmedik bu arkadaşla rol icabi bizimkiler bu sürtüşmeye girdi sonrasında ilk küfürü arkadaş etti hadi si**** gidin tarzında loglarda mevcut herşey zaten ve bizler de daldık kişinin birlik yöneticisi pm attı sizleri ck edebilme hakkına sahibiz şimdi ne yapacaksınız dedi bize, bizde ilk küfürü siz ettiniz bizde dövdük gibisinden bir geri pm attım oda haklısınız kusura bakmayın baylar iyi roller dedi konu kapandı. Birlik yöneticisi bile bize hak verirken bu arkadaşın yaptığını anlamakla zorluk çekiyorum savunmamız bu şekildedir.
Size kim PM attı sizi ck edebilme yetkimiz var diye? çünkü ben öyle bir şey yazdığımı düşünmüyorum kanıtın varsa yollar mısın?

#13 - 14.12.2020 15:38
Screenshotlarını koyduğun bazılarında özelden ettiğim hakaretler mevcut onlardan bahsediyorum. Kafa ağrıtmak ne alaka?  Discord üzerinden birlik discordundan istediğim hakareti yaparım burayı hiç bir şekilde ilgilendirmiyor tekrar aynı hakaretleri discorddan edebilirim burayı ne kadar etkiliyor ki?
Tamam bilader yetkiliyi bekle.

#14 - 14.12.2020 16:54

Savunmam bu kadar şikayet sonuçlanabilir.

#15 - 15.12.2020 03:21

Savunmam bu kadar şikayet sonuçlanabilir.
Size kim PM attı sizi ck edebilme yetkimiz var diye? çünkü ben öyle bir şey yazdığımı düşünmüyorum kanıtın varsa yollar mısın?
Soruma cevap vermeni arz ederim, çünkü öyle bir mesaj atıldıysa kanıtını isterim. Kanıtı varsa bile ben öyle bir mesaj yazmadığıma eminim.

#16 - 15.12.2020 14:00
Merhaba,

Şikayet konusu oluşturmadan önce lütfen oyuncu şikayeti kurallarını dikkatlice inceleyin. Başka platformlarda yaşanan olaylarla ilgili eklenen ekran görüntüleri kurallarımız gereğince Vice Roleplay bünyesinde bir istisna olmadığı süresince geçerli değil. Konu gereğinden fazla uzatılmış ve savunmalar karmakarışık, net bir şey anlaşılır değil. Böyle yapılması hem şikayete bakılma sürecini uzatır, hem de şikayeti inceleyen yetkilinin işini zorlaştırır. Şikayet konularında dikkat etmeniz en önemli konulardan birisi de, şikayeti amacının dışına saptırmamaktır. Bu durumda herhangi bir işlem uygulanmayacak.

Oyuncu şikayeti kurallarını dikkatlice inceleyip tekrar şikayet konusu oluşturabilirsiniz:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93177

Şikayet geçersiz sayıldı.