Konu: Non RP Bir Şekilde Yerleştirilmiş Billboardlar hk.  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2021 21:49
Sunucudaki billboardların arkasına baktığım zaman birçoğu arkasında hiçbir destek olmadan dimdik durabiliyor. Bazılarının ise temeli havada. Bence daha iyi yerler seçilerek billboardlar Non RP olmadan yerleştirilebilir.

« Son Düzenleme: 07.01.2021 23:04 Lancer »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 07.01.2021 00:06
Direkt kaldırılsın bence. (ciddiyim)
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
VictoryTR,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 07.01.2021 00:42
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 07.01.2021 01:08
Gerçekten çok önemli bir ar-ge, uzun süredir sunucuda sorun yaratmakta ve rolleri negatif etkilemekteydi. Ne kadar teşekkür etsem bilemiyorum.

Ciddi mi bu? Arkadaşlar neyinize engel/köstek oluyor da sırf bilboard'lara direk eklenmesi için ar-ge açıp bunu destelliyorsunuz? Şu an yeterli durumda, bir de ek olarak obje eklenmesi gereksiz olur. Zaten map objeyle dolu arttırmaya gerek yok.

Bilboard'lar üzerinde her toplu etkinlikle farkı pr işlemleri yapılabilir, kalmalılar.
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
egemenltnlmz, peace,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 07.01.2021 01:36
Hemen üstteki yoruma katılıyorum. Onun dışında bazı bilboard'larda OOC bilgilendirmeler gördüğümü hatırlıyorum. Bu billboard'ların düzenlenmesi taraftarıyım (ha zorunlu değil, sadece görüntü hoş dursun diye).
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 07.01.2021 04:56
Desteğinin olmamasının sorun yarattığını düşünmüyorum, zaten mapte milyon tane obje var. Kaldırılmasına da gerek yok. Sunucuya renk katıyor ve güzel görüntü oluşturuyor, önünde bazen fotoğraf rolü de yapılıyor. Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 07.01.2021 12:33
Gerçekten çok önemli bir ar-ge, uzun süredir sunucuda sorun yaratmakta ve rolleri negatif etkilemekteydi. Ne kadar teşekkür etsem bilemiyorum.

Ciddi mi bu? Arkadaşlar neyinize engel/köstek oluyor da sırf bilboard'lara direk eklenmesi için ar-ge açıp bunu destelliyorsunuz? Şu an yeterli durumda, bir de ek olarak obje eklenmesi gereksiz olur. Zaten map objeyle dolu arttırmaya gerek yok.

Bilboard'lar üzerinde her toplu etkinlikle farkı pr işlemleri yapılabilir, kalmalılar.
Öncelikle şu anda AR-GE çalışmam için bir kabul mesajı gelmedi bunun üzerine neden üslup sorunu yaşadınız anlamadım. Boş güzel piknik yapılacak bir yere direkt olarak billboardun eklenmesi çok saçma ve realistik değil. En azından bunun için bir obje yapılsaydı çıkacak rollerde SS alacağımız zaman oradaki billboardlar Non RP gözükmezdi. Ayrı olarak mutlaka direk objesi eklenmek zorunda değil, LS içerisinde çok fazla billboard tabelası var ve bunların 10'da 5'i aktif kullanılıyor. Diğer billboardlar AR-GE konumda gösterdiğim gibi realistik olmayacak şekilde konulmuşlar.

Ayrı olarak üstte alıntı yaptığım kişi şu sıralar çok gözüme batıyor. Sevmediğin bir AR-GE olabilir, desteklemek zorunda değilsin ama bizimle neredeyse hakaret seviyesinde ve alaycı bir şekilde konuşman çok yanlış @onryo . AR-GE'lere verdiğin cevaplara baktım, çoğunda böyle yazılar yazıyorsun. Desteklemeyen diğer kişiler gibi bizi kırmadan görüşlerini belirtirsen daha anlaşılır olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 07.01.2021 12:35
Bence foruma "Derdini seveyim" butonu eklensin, birer ikişer tıklatalım...

Geyik bir yana yakındığın konuyu anlıyor ve destekliyorum ama bunun için ek bir beklentiye girmeye veya AR-GE açmaya gerek yok sanki. Fazladan obje bize negatif yönde geri döneceği için böyle kalsın diyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok