Konu: Şikayeti geri çekiyorum konu kilit.  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2020 15:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gregorio Badalamenti @WizAyboLife

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğraf

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rol baltalama, PG, Trolling, Sürekli Roleplay.

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araba ilerliyordum ve yanıma oturduğunu gördüm, ilk başta yumruk attı ona bir şey demedim ardından tek yumrukta ondan güçlü olan birini bayıltmaya çalıştı ve /do üzerinden baygın olduğunu belirtti bende onun yaptığını yanlış olduğunu söyleyince saçma bir nedenden şikayet  oluşturdu, PM üzerinden hatalı bir şekilde iğneleyici kelimeler kullanarak rahatsız etti. Artı olarak şunu eklemek istiyorum, hiç bir şekilde emotelerime bakmadan rollerimi baltaladı ve saçma bir şekilde tekrardan rollerime uymadan PM üzerinden arabadan inmem gerektiğini belirtti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 13.12.2020 16:16 fearwend »

#1 - 13.12.2020 16:14
İlk olarak, araç ile ilerliyordum yanımda olduğunu fark etmişim demişsiniz, saptırmayın lütfen açtığım şikayette aracı rol yapmadan çaldığınız bariz gözükmekte.

ikinci olarak, araç içerisinde karşılıklı vuruşmalar oldu sonrasında sırasıyla emoteler atıldı ve /dene komutu kullanıldı ilk emoteyi ben attığım için emote önceliği olması gerekiyor ki olay bundan sonrasında başlıyor. Sizi birkaç kez pm yolu ile emote önceliği olduğunu uyarmama rağmen ıslarla araçtan attım araçtan in gibi ifadeler kullandınız.

Üçüncü olarak, /inceleme atmadığım için kasınızı görmedim eğer kas ve dayanıklılığınızı görseydim bayıltma emotesi değil sersemleme gibi bir emote atardım. Ki siz kasım sizden kat olarak daha fazla dedikten sonra bayılmak yerine sersemele rolü yapabilirsiniz dedim orayı atmamışsın buda bir nevi saptırma hareketi olarak kabul edilebilir. Sslerime bakıp dönen konuşmaları bulabilirsem atacağım başka bir savunma yapmayacağım.

#2 - 13.12.2020 16:21
Şikayeti arşive atabilirsiniz, uzlaşıldı.

#3 - 13.12.2020 16:36
Şikayet kapatıldı.