Konu: Luis Deshawn [IC dolandırıcılık Kural ihlali.]  (Okunma sayısı 113 defa)

#0 - 08.12.2020 01:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luis_Deshawn / Forum hesabını bulamadım

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.12.2020 23:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ıc olarak dolandırdı beni ve kişi daha 4 level Ic olarak Kazandığımıda istiyorum 1000Dolarımı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 08.12.2020 01:37
Şahısla IC Olarak zar Attım Ve Kaybettim Parasını Vermeden Kactım Bu IC Rol? IC nin şikayeti Olurmu bilmem OOC Olsa tamam Fakat Zar attık ve parasını vermeden Kaçtım Bence bu yasak değil? IC olarak benim yüzümü gördü şikayetçi olabilir Departmana giderek

#2 - 08.12.2020 02:10
Şahısla IC Olarak zar Attım Ve Kaybettim Parasını Vermeden Kactım Bu IC Rol? IC nin şikayeti Olurmu bilmem OOC Olsa tamam Fakat Zar attık ve parasını vermeden Kaçtım Bence bu yasak değil? IC olarak benim yüzümü gördü şikayetçi olabilir Departmana giderek

IC dolandırıcılık kural ihlali yapıyorsun 10 Levelden sonra dolandırmaya başlayabilirsin kuralları öğren!

#3 - 08.12.2020 03:31
Gün içerisinde ödemeyi sağlamalısınız. @diyaryavuzz

Alıntı
Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.
Alıntı
39- ) Kumarhane yönetimi / zar ile kumar oynamak

Bir karakterin her hangi bir biçimde kumarhanede ya da bireysel kumar oynayabilmesi için 7 seviye ve üstü olmalıdır. 7 seviye altındaki bir karakterin kumar oynaması durumunda bu durum kumar kural ihlali olarak değerlendirilir ve herhangi bir para kaybı durumunda sorumluluk kullanıcının kendisine aittir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

#4 - 09.12.2020 07:41
Merhaba,

Para iadesi için bana oyundan ulaşabilirsiniz. @Tivorlu
Luis Deshawn karakteri, Dolandırıcılık Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.