Konu: DM  (Okunma sayısı 118 defa)

#0 - 08.12.2020 23:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dmitry Mandelow @PuffyDuffy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.12.2020/23:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karşımdaki kişilere GYM'e bırakabilirler mi diye sormuştum hayır dedikten sonra gidecektim ki Dmitry Mandelow adlı oyuncu bir anda saldırmaya başladı ortada oyuncu ile hiçbir rol geçmemişken, ve bir emotesi de yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 09.12.2020 02:28
*Merhaba ben Dmitry!
Jamal ve Dervhan şahidimdir bu kişi durduk yere bana küfür etmişti, daha önceden brawlimiz vardı.
Kanıttada görüldüğü üzere beni görünce küfür ediyor, ben ilerden gelirken emotemi vermiştim arkadaşta gözükmemiş.
Pm üzerinden sormaması ayrı bir garip.
Ayrıca kişiye sadece 2 yumruk vurdum  Hurta düşmedi Öldürülmedi.. İyi roller.

#2 - 09.12.2020 02:31
Şahısla hiçbir şekilde rol yapmadım durduk yere bana vurdu arkadaşları arasında arapca konuşup bana böyle bir cevap verdi ve ben kavga cikmasin diye o dediğim kelimeyi iskoçça olarak söyledim bu dediklerimi ters düşürecek kanıtları var ise bekliyorum ve admin kararına bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 09.12.2020 02:34 ksmbsr »

#3 - 09.12.2020 07:34
Merhaba,

Bu konuda ilk ve son olması şartıyla sizi uyarıyorum, tekrarı halinde tolerans gösterilmeyecektir. Bu tarz durumlarda şikayet açma olasılığına karşı lütfen kanıt bulundurun. @PuffyDuffy

Şikayet kapatıldı.