Konu: Non Rp + Rolden kaçma  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.12.2020 21:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shimonke Adoniyah (Forum hesabını bilmiyorum)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cyrus Raslow

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.12.2020,21:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye aracımızla yanlışlıkla çarptık ardından biraz ilerledikten sonra kişi bizim önümüzü aracı ile kesti bizde kişi üstünlüğünden dolayı araçtan indik ve ardından üzerine yürüdük karşıdaki kişi ise aracına binerek arkadaşlarını olay yerine çağırdı bu sırada küfürler vs. gibi sözler söyledi bende araçtan inerek karşıdaki kişinin aracını çalma rolünü gerçekleştirecektim ve kişi emotemi verdikten sonra aracını kilitledi zaten chatte gözüküyor ve ardından aracından indiği için ve kişi üstünlüğü ile onu düşürebileceğimiz için bağlantısını kesti.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını istiyorum

« Son Düzenleme: 06.12.2020 21:49 ksmbsr »

#1 - 07.12.2020 05:34

#2 - 07.12.2020 09:35
O esnada internet kesildi zaten 5 dakika geçmeden döndüm,  rolden kaçsaydım hiç dönmezdim. Geldiğimde şahıslar orada değildi zaten gelip devam etmelerini söyledim bende.

Ha-h birde, görüldüğü üzere arkadaşlar güvenli bölgede agresif rol yapıyor, onların sslerindede gzüktüğü gibi aracımı çalma emotesi vermişler.
« Son Düzenleme: 07.12.2020 11:27 Northus »

#3 - 07.12.2020 12:44
bizim küfür etmememize rahmet kişi aracını önümüze kırarak kendi küfür ederek agresif rolünü sergiliyor hiçbirşey demememize rahmen.
« Son Düzenleme: 07.12.2020 21:27 ksmbsr »

#4 - 08.12.2020 04:48
Merhaba,

Karşı taraf savunmasında da belirttiği gibi o sırada bağlantısı kopmuş ve oyuna gelip PM attığında devam edilebileceğini söylemiş. Siz de beş dakikayı geçti deyip role devam etmemişsiniz. Bu tarz durumlarda empati kurmak, karşıdaki oyuncuyu da anlamak gerekiyor. Diğer suçlamaya gelecek olursak; "aracın kapısını açar ve kişiyi araçtan atarak aracı çalar."  diye emote verip karakteri araçtan atıyorsunuz. Böyle bir şey yok, bu tarz emote'ları verip direkt [F] tuşuna basarak karakteri indirip saldıramazsınız. Bu durumlarda direkt araçtan atıp saldırmak Powergaming ihlaline girer, rol izni verilmelidir. Karşı taraf da engellemeye çalıştığının emote'unu verir, duruma göre zar atarak belirlenebilir. Yapılan rol, karşılık alınmadan tek taraflı yapılan bir rol. Bu ve diğer yapılan hareketler için her iki tarafıda uyarıyorum. Tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.