Konu: Liu Kang oyuncu şikayeti - OOC küfür - Emotesiz saldırı - GBİ - /b - YKİ  (Okunma sayısı 117 defa)

#0 - 07.12.2020 23:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Liu Kang, @legarto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Robert Perez ve Adolph Janson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde görünmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC Küfür/Hakaret, /b, GBİ, emotesiz saldırı ve YKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Balık tutmak için Palamino Greek'teki balık tutma noktasına geldim. Geldiğimde Liu Kang karakteri yerde yaralı bir şekilde yatmaktaydı. /b'den küfürler savurmaya başladı düşüren kişiye. Ardından balık tutmaya başladım, o sırada yanımda Robert Perez ve Adolph Janson karakterleri vardı. Arından arkadan Yaralı rolü yapmayıp hiç bir emote vermeden gelip Adolph Janson karakterini düşürdü. Ardından o sırada rolsel olarak arkadaşı olan Robert karakteri Liu karakterini düşürdü. Arkadaşa hatalarını söyledim belirttim, yapmaması için ama verdiği cevaplar çok değişik. Ne gibi bir piskolojiye sahip bilmiyorum tahmin etmek zor. Kişi meslek alanında kavga rolü gerçekleştirip GBİ kuralınıda hiçe saymıştır gereki cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 07.12.2020 23:16
Canım azken iskeleye gittim adamın teki birşey demeden bi tane vurdu bayıttı durduk yere yerden kalktığımdada 3 kişi birden saldırıp yeniden bayılttılar.
RDM ceza almalarını talep ediyorum.

#2 - 07.12.2020 23:21
Şahtiliği yanıtlıyorum.

#3 - 08.12.2020 06:17
Merhaba,

Liu Kang karakteri yaptığı ihlaller için cezalandırılacak.
Tekrarı halinde platformdan kalıcı olarak yasaklanabilirsiniz. @legarto

Şikayet kapatıldı.