@Democrituss hapşuruk sistemi?
destelliyorum. özellikle hapsuruk sistemi de gelmeli bu hastalıkla birlikte. rastgele zaman aralıklarında aniden hapsuruk gelicek(ileride aşerjik reaks. eklenebilir) /hapsuruktut ve /hapsur yazacagiz. hapsururken bazen hapsuruk kacacak ve bu da karakterimizim canını sıkacağından canımız -5 ile -10 arasında düsücek. Hastalık sistemiyle birlikte bu da gelebilir.
görüyorum ve arttırıyorum, eğer hapşuruk sistemi gelirse gaz kaçırma sisteminin gelmek zorunda olduğunu düşünüyorum. hapşuruk sisteminin geldiği yerde gaz kaçırma sistemi olmazsa olmaz, balla kaymak neyse, hapşuruk sistemi ile gaz kaçırma sistemi odur. oyunda roldeyken gazımız geldiğinde /gazcikar komutuyla ister çıkaralım ya da /gazinitut komutuyla tutalım. çok uzun süre gazımızı tutarsak karakter kısa vadede karın ağrısı çekip canını kaybedebilir, uzun vadede basur veya bağırsak kanseri tarzı hastalıklar kapabilir. tabii bunlar gelirse basur ve bağırsak kanseri hastalıklarının sistemlerinin de gelmesi gerekiyor. ayrıca karakter fasulye yerse gün içerisinde gazının gelmesi sıklaştırılabilir.
@Democrituss