Araçla seyahat halindeyken bir kaza oluyor ve karşıdaki arkadaşların aracı ters dönüp araçları patlıyor, rolüme uygun bir şekilde davranıp /ame üzerinden "emniyet kemerinin klipsine bastırır ve kemeri çözer." gibi bir emote vermiştim. Ben daha kemerimi çözmeden Cesar_Marco bana küfürler ederek beni araçtan attı ve yere düşürdü. Yerden kalktım ve kaza rolüne uygun bir şekilde karşıdakilerin yanına gittim. Yanlarına gittiğimde durumları gayet iyiydi "Araçlarının takla atıp patlamasına rağmen." Bu PG kapsamında yer alıyor. Ardından Cesar_Marco emote'lu bir şekilde arkamdan bana bir anda saldırmaya başladı fakat üçüncü şahıs kapsamında yer alan Marco_Flores emote vermeden bir anda saldırmaya başladı, ardından beni düşürdüler ve tek tek /pm üzerinden yazmak yerine /b den üslubumu çekinmiş bir şekilde ne yaptıklarını sordum. Bu arkadaşın bana karşı daha önceden bir kuyruk acısı vardı, silahını kaptırmıştı muhtemelen bunu düşünerek bana bir şikayet açma gereksiniminde bulundu kendisini kınıyorum ve savunmamı sonlandırıyorum.