Konu: Igor_Zaytsev, Pacho_Sosa, Ragnar_Will - RK + DM + Illegal Kural İhlali + M.A....  (Okunma sayısı 634 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.12.2020 13:33
Kardeşim laf yapıyorsunuz IC dövüyorsunuz sonra gelip silah sıkıncada yok MultiAccount yok OOC ticaret saçma, saçma şikayetler açmayın admin kararını bekleyelim iyi günler iyi forumlar..

Bize saldıran sen ve arkadaşlarındı. Saldırdınız ama dövemediniz, siz dayak yediniz. Bunu da yediremeyip RK ihlali yapıp 20dk sonra silahla vurdunuz. Ne laf yapması, ne dövmesi?

#11 - 10.12.2020 14:04
Kardeşim laf yapıyorsunuz IC dövüyorsunuz sonra gelip silah sıkıncada yok MultiAccount yok OOC ticaret saçma, saçma şikayetler açmayın admin kararını bekleyelim iyi günler iyi forumlar..

Bize saldıran sen ve arkadaşlarındı. Saldırdınız ama dövemediniz, siz dayak yediniz. Bunu da yediremeyip RK ihlali yapıp 20dk sonra silahla vurdunuz. Ne laf yapması, ne dövmesi?

Siz neden yediremeyince RK kuralına sığınıyorsunuz? Arkadaşınız Fear-RP yapmak yerine kaçtı, sonucunda da vuruldu. Fear-RP uygulayıp kaçmak yerine ellerini kaldırsaydı, vurulmak yerine daha farklı roller sergilenecekti. Bu rolün yapılmasını sağlayan sizsiniz.

#12 - 10.12.2020 14:35
Dostum. Bayılana kadar dayak yiyen bir adam 20dk sonra tüfeğini alıp gelip insanları kaçıramaz. Bu zaten kurallara aykırı, hala neyin savaşını veriyorsunuz anlamadım.

#13 - 10.12.2020 20:12
@Kren canım benim sen anlamıyorsun galiba? https://i.hizliresim.com/OIgYtV.png arkadaşın aracından iner inmez eline silahını alıyor bende kaçıyorum. Bana doğru dürüst nişan bile almadı orada. Şu ss'i dikkatli inceler misin? Aniden karşıma çıkıp nişan alsaydı, bende kaçsaydım dediğine hak verilebilirdi. Arkadaşın araçtan iniyor, bende, kendisi nişan almadan kaçıyorum.

#14 - 11.12.2020 13:57
Kardeşim bu arada beni 1 saat önce dövdün haklısın ama sen bana kalıcı hasar  veya  silahla yaralamadın  ve benim seviyem 3 oldugu için sopa oluyor. aksi  halde oyun 3 level den düsük olan oyunculara sopa  vermıyor bende dogal olarak intikamımı aldım bunda ne var hatamı anlamadım kardeşim.

#15 - 11.12.2020 14:01
Ya siz gerçekten anlamıyor musunuz? Seni 1 saat önce dövüyorum, bu ne demek biliyor musun? 4 saat rk'lısın demek. 4 saat birisine saldırıp, ateş açamazsın demek.  Sunucuya kayıt olurken lütfen politikaları okuyun.

#16 - 14.12.2020 01:55
Şikayetin geri çekilmesini & kapatılmasını arz ediyorum iyi günler iyi forumlar yaptığım bir hata varsa kusura bakmayın.

#17 - 15.12.2020 15:45
Cezalandırılması uygun görülen karakterler cezalandırılacak, tekrarının olmaması dileğimiz K&A.