Konu: Buster_Foxwood / DOLANDIRICILIK İHLALİ  (Okunma sayısı 214 defa)

#0 - 04.12.2020 18:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Buster_Foxwood @UtkuReis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.12.2020 / 18:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bana kumar oynamayı teklif etti, kabul ettim ardından cift zar atacağımızı yazdı kabul ettim onuda ardından kazanınca tek zar atacağımızı söyledi onuda yaptım ama adam kaybettikçe vermemeye başladı yaklaşık 2 kere zar attık 20.000$ dolar üzerinden 40.000$ dolarlık bir ücret ödemesi gerekirken kaçıp gitti, Kişinin LVL'i yetmiyor. Kişiyi PM'den uyarmama rağmen dinlemedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1. 
2.
3.

Ek açıklamalar(varsa): Kişi daha öncede bu ihlal'den ceza almış, daha fazla kişiyi mağdur etmemesi açısından gerekli cezai işlem uygulanmasını talep ediyorun.

#1 - 05.12.2020 19:13
On iki(12) saat içerisinde savunma yapmalısınız. @UtkuReis

#2 - 06.12.2020 18:44
Şahsın parasına bakılırsa oda aynı olayı yapacaktı bana karşı ayrıca ben orada black jack oynamak istedim şahıs anlamadı

#3 - 06.12.2020 19:00
Seni dolandıracağımı nereden çıkardın? ve konuşmalarda BlackJack  oynamamız hakkında birşey söylemedin zar atacağımızı söyledin, tüm konuşmalarımızın ss'i var.

#4 - 06.12.2020 19:08
Savunmamızı yaptık yetkili kararı. @Flexman

#5 - 07.12.2020 19:36
Savunma yok, düpedüz kaçılmış ve böyle bir karşılıksız kazanç girişimine girilmiş. Cezai işlem görecek.