Konu: Allon Cooper-NON RP  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 05.12.2020 21:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Allon Cooper @Allon

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Jasper Truman @Superman Swen Scheiner @knoojew

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/12/2020 Saat 19:38 - 20:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NON-RP, Ortak Nezaket.

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Evime geçip AFK bırakmadan önce bir tur GYM kasmak üzere, Ganton'a ilerledim, bir set çalıştım ve arkadaşımız sıramı çaldı. Sonrasında adminlere soru attım ve bir kere daha yapması sonucu şikayet açın dedi. Ben de sıramı tekrardan aldım ve arkadaşımız yine sıramı çaldı. Üstüne üstlük /b kanalından eğer sıramı çalarsan şikayet açacağım dememe rağmen yaptı. Bunun aynısını Jasper karakterine de yapmış, zaten fotoğraf ve videolar yeterli olacaktır. Teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Normalde böyle bir şikayet açmam, ancak bunu sürekli hale getirdiği ve uyarmama rağmen yaptığından dolayı açıyorum. Kişiyle ortak kanallarla iletişime geçip uzlaşmayı denedim, 14 yaşında çocuksun saygılı ol gibi laflarla karşılaşınca direkt açma kararı aldım.

#1 - 05.12.2020 22:45
Şahitliğimi onaylıyorum ve bu arkadaş bunu herkese yapıyor başımızda bekliyor üçüncü kalkışımızda direk spamlıyor

#2 - 06.12.2020 05:30
On iki(12) saat içerisinde savunma yapmanız gerekmektedir. @Allon

#3 - 06.12.2020 16:06
Arkadaşım NON-RP Yok ortada sıra çalmada yok arkadaş bırakınca /gym calis yaptım aldım ne non-rp'si saçma saçma şeyler için şikayetler açıyorlar.

#4 - 06.12.2020 16:11
Arkadaş kendisi sıramı çalıyor videoda gözüküyor ozaman onunda NON-RP'den jail yemesi gerekli.

#5 - 06.12.2020 16:13
On iki(12) saat içerisinde savunma yapmanız gerekmektedir. @Allon

Kendiside sıra çalıyor görülüyor videoda.

#6 - 06.12.2020 16:15
Şahitliğimi onaylıyorum ve bu arkadaş bunu herkese yapıyor başımızda bekliyor üçüncü kalkışımızda direk spamlıyor

Yalancı Şahitlik yapma sen daha olayda yoktun arkadaşısın diye yalancı şahitlik yapıyorsun pekala sana yaptığıma dair kanıt göster bakalım hadi  ? yalancı şahitlik

#7 - 06.12.2020 16:49
Merhaba,

Bir oyuncu spor salonunda dumbelları kaldırırken yanına gelip, bitene kadar /gym calis spamı atarak platformu elinden alamazsınız. Bunun hakkında önceden size uyarıda bulunmuş, buna rağmen bittiği gibi komutu kullanarak elinden almışsınız. Videoda görüldüğü üzere size yaptığı şeyi, aynı ona karşıda siz yapıyorsunuz. Bu tarz durumlarda lütfen şikayet oluşturun, ihlale ihlalle karşılık vermeyin. PM konuşmalarına gelecek olursak; ikili atışmalar var ve bu konuda sadece bir seferliğine uyarıda bulunacağım, tekrarı halinde her iki tarafa da ceza-i işlem uygulanabilir.

Bunun üzerine Allon Copper karakteri, Non-RP kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.