Konu: Bardolp_Talford NOOB DM/DM  (Okunma sayısı 98 defa)

#0 - 04.12.2020 16:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bardolp_Talford - Serguden

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/12/2020 16:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi durduk yere V.CPT'deyken geldi düşürdü, hiçbir şey olmamız gibi çekip gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/n5Jy9U.png

Ek açıklamalar(varsa): Neden vurduğunu bilmiyorum, DM/NOOB DM'den en ağır cezayı almasını istiyorum, böyle oyuncular olduğu sürece rol zevkimiz kalmayacak.

#1 - 04.12.2020 16:59
file:///C:/Users/ssser/OneDrive/Masa%C3%BCst%C3%BC/chatlog.txt

Her şey orada görülmektedir. Kişi IC düşman Fionola isimle yakın arkadaşımı tehdit ediyor emoteler falanda var Chatlogu attım onun üstüne kişi birde bana OOC den küfürler savurmaktadır.

NOT: Kişi etiketleme yapmamış bu yüzden geçersiz sayılmasını talep ediyorum.

OOC den ana bacı küfür eden çocuk bana rol zevkinden bahsediyor daha tanımadığım biri kendisi normal yürürken küfürler etmeye başlıyor hiç bir sorun olmamasına rağmen . Yetkili kandırmaya giriyor bu arkadaşın bu yaptığı

#2 - 04.12.2020 17:13
Şikayet için ayrı konu açılmalıdır, ikinci olarak küfürleri sen başlattın. Fionola ile bir düşmanlık yok aramız da varsa ss'lerini atabilirsin.

#3 - 05.12.2020 13:13
@Serguden kanıtlarınızı screenshot halinde buraya yükleyin. Maksimum 12 saatiniz mevcut.

#4 - 06.12.2020 13:02
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Bardolp Talford karakterini bu seferlik uyarıyorum. Tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.