Konu: [05.12.2020 - Vice_Roleplay] Geri çekildi.  (Okunma sayısı 250 defa)

#10 - 05.12.2020 18:42
Atabilirsen sevinirim haberim yok çünkü.

#11 - 05.12.2020 19:37
Selamlar, olaya kısa bir açıklık getireyim logistic'in önünde aracı kaydırdığım doğrudur fakat bir troll yapmışlığım yok sonrasında Igor Markovic ve Gabriel Evans isimli arkadaşlar oraya gelmişti benim durmamı söylediler fakat ben durmadım ardından durduğumda gitmemi söylediler fakat ben gitmedim ve aracımı sürmeye devam ettim ardından Igor dur dedi ve emote verip bana sıkmaya başladı.(görüntüleri aşağıya bırakacağım) emote verip bana sıkıyor fakat bana gelmiyor aracın lastiğine geliyor ve lastik patlıyor.Eğer ki illegal ihlaliniz varsa neden Igor bana sıkıyor?

https://hizliresim.com/b5S4Ba : Igor'un emote verdiğine dair ss

#12 - 05.12.2020 20:16
Selamlar, olaya kısa bir açıklık getireyim logistic'in önünde aracı kaydırdığım doğrudur fakat bir troll yapmışlığım yok sonrasında Igor Markovic ve Gabriel Evans isimli arkadaşlar oraya gelmişti benim durmamı söylediler fakat ben durmadım ardından durduğumda gitmemi söylediler fakat ben gitmedim ve aracımı sürmeye devam ettim ardından Igor dur dedi ve emote verip bana sıkmaya başladı.(görüntüleri aşağıya bırakacağım) emote verip bana sıkıyor fakat bana gelmiyor aracın lastiğine geliyor ve lastik patlıyor.Eğer ki illegal ihlaliniz varsa neden Igor bana sıkıyor?

https://hizliresim.com/b5S4Ba : Igor'un emote verdiğine dair ss

Buda kanıtımızdır lütfen daha yazmayın admin kararı bekleyelim.

#13 - 05.12.2020 21:20
Resmi gördüm,keşke sana ilk dediğim gibi yapsaydın gelip direk elli tane ihlal yapacağına saldıracağına güzel güzel konuşsaydık.Sana PM'den de belirttiğim gibi ''pek bilgi sahibi değilim,bana sorunu anlatın'' dediğimde konuşarak çözseydik bunlar hiç olmazdı

#14 - 05.12.2020 21:35
50 tane yaptığım ihlallerin hepsini söyler misin, ben sana dedim zaten 10 gün illegal yasağın varsa sıkmayacaktın ben buna göre rolümü şekillendireceğim diyip sıktım zaten size bu konuda gayet haklı olduğumu düşünüyorum daha yazmayalım, admin kararı iyi forumlar.

#15 - 06.12.2020 13:03
Şikayet kapatıldı.