Konu: [6.12.2020] William_Brooklyn, Bobby_Gibson  (Okunma sayısı 149 defa)

#0 - 06.12.2020 01:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William Brooklyn @cranscor  Bobby Gibson @nokia6

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 6 Aralık 2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, MG, Türkçe terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, Steven Corozzo karakterine daha bugün geçiş sağladım. Hood bölgeme(Idlewood) geldiğim zaman Bobby Gibson'ın Türkçe terimine ve William Brooklyn'in DM atmasına maruz kaldım. Şahıslarla ve hatta kendi birliğimle bile daha rolüm yokken, bu adamların sırf sistemsel olarak Martelli Crime Family oluşumunda bulunduğum için ateş açması, onların 225 sayfalık bir birliğin rollerden soğutmasından başka bir şey değil gibi gözüküyor. Sunucuyu sadece DM için oynayan bu şahsın gerekli cezayı almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sunucuyu sadece DM için oynayan bu şahsın gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 06.12.2020 01:05
Savaş halinde olduğumuz bir birliksiniz, sizin başlattığınız savaş. Bugün sizi o bölgede kişilerle rol yaparken gördüm, IC olarak onlardan olduğunuzu biliyorum. Ben de hoodunuzda sizi buldum, savunmam bu kadar. Karakteriniz r20 konumunda birlikte.
« Son Düzenleme: 06.12.2020 01:08 cranscor »

#2 - 06.12.2020 01:08
Savaş halinde olduğumuz bir birliksiniz, sizin başlattığınız savaş. Bugün sizi o bölgede kişilerle rol yaparken gördüm, IC olarak onlardan olduğunuzu biliyorum. Ben de hoodunuzda sizi buldum, savunmam bu kadar.

İmkansız. Hood bölgemde kimseyle role girmedim, bu dediğinizi kanıtlayabilir misiniz?  Şikayetin içeriğinde belirttiğim gibi, sistemsel olarak Martelli Crime Family oluşumunda bulunuyorum ve daha kendi birlik üyelerimle rolüm bile yok. Forum üzerinden adımı görüp bana ateş açtığınız açıkca ortada. Bu da MG'e giriyor zaten.
« Son Düzenleme: 06.12.2020 01:23 feller »

#3 - 06.12.2020 14:26
Bir anlık dalgınlığımla o tarzda bir yazı yazdım türkçe terim kullandığım için yönetimden ve sizden özür diliyorum dediğim gibi bir anlık dalgınlığıma gelmiş iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 06.12.2020 14:37 nokia6 »

#4 - 07.12.2020 19:13
İncelendi, cezai işlem alınması gereken, deathmatching barındıran bir durum yok. Bobby Gibson karakterinin ise Türkçe terimden bir cezai işlemi mevcut.