Konu: [4.12.2020] William_Brooklyn , Bobby_Gibson / Fear - PG - Il-legal Kural İhlali  (Okunma sayısı 272 defa)

#0 - 04.12.2020 22:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bobby_Gibson @nokia6 William_Brooklyn @cranscor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Şahite gerek yok, fotoğraflarda herşey ortada.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4.12.2020 / 21:40 - 50 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP , Powergaming, Il-legal kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lerin olay örgüsüne göre sıralandığını belirterek sırasıyla SS'lere bakarsanız anlayacağınız üzere arkadaş silahsız olarak silahlı kişilere saldırarak PG,FearRPkuralını ihlal ederek kişileri bayıltıp, RK ile ayağa kalkıp onları eve kitledikten sonra Idlewood'a gidip İl-legal olmasına rağmen ihbarı garip bir yoldan yaparak polislere yumruk atma emote'u ile eve çekiyor ve kişilerin yakalanıp silah kaybetmesine sebep oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli herşey yukarıda, gereken cezayı almalarını talep ediyorum.

#1 - 04.12.2020 22:51
Kişiler bizi kovaladı, evimize kaçtık tam kapıyı kilitleyecekken balıklama eve daldılar biz de yakın mesafeye girdiklerinde canımızı korumak amacıyla saldırdık IC olarak. Adamlar dibimize aşırı dar bi alana girmişler evin içine kaçsak yine de vurulacağız biz de o an IC olarak mantıklı olanı yapıp adamlara saldırdık.
Attığınız video ilk SS'ten önce çekildi sağ altta görülüyor ve görüldüğü üzere Vasco Martelli benim tarafımdan bayıltılıyor videoda, sonrasında ne hikmetse ilk SS'te gelip beni vuruyor full canı var hem de. Arkadaşınız RevengeKill ihlalini açık ve net şekilde gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim, umarım gereği yapılır.
Alta videodan kanıt bırakayım da kişi videoyu kaldırırsa SS kalsın

#2 - 04.12.2020 22:55
Savunmanı yaptığın için teşekkürler, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#3 - 04.12.2020 23:48
Benimle alakalı hiçbir SS göremedim şikayette neden etiketliyim? (Vasco silah kaybetmedi bu arada iki kere /q attı haberin olsun)
« Son Düzenleme: 04.12.2020 23:50 nokia6 »

#4 - 05.12.2020 00:02
Benimle alakalı hiçbir SS göremedim şikayette neden etiketliyim? (Vasco silah kaybetmedi bu arada iki kere /q attı haberin olsun)
Silah kaybetmelerini kaybeden kişiler belirtir, o konuyla ilgilenmiyorum pek. Gördüğüm ihlalleri dile getirdim. Arkadaşla beraber olduğunuz için savunma yapman adına ekledim, senden şikayetçi değilim fakat arkadaşının savunmasına yardımcı olabilirsin pek savunulacak bir yanı olmasada. Dar mesafe dediğini pek anlayamadım, yanıtı düzenlemeyle bunu dile getiriyorum. Bu senin silahlı iki kişiye karşı fear-rp yapmayarak Cüneyt Arkın gibi saldırmanı sağlamıyor.
« Son Düzenleme: 05.12.2020 03:07 Justice »

#5 - 05.12.2020 00:14
Eklemek istediğim bir şey var, kişiler silahlarını çıkartırken eve girdiklerinde hiçbir emote vermediler. Ben silahlarının olduğunu nereden bilebilirim eve girdikleri gibi dövmeye başladım. Savunma bu kadar, teşekkürler.

#6 - 05.12.2020 00:15
Silah kaybetmelerini kaybeden kişiler belirtir, o konuyla ilgilenmiyorum pek. Gördüğüm ihlalleri dile getirdim. Arkadaşla beraber olduğunuz için savunma yapman adına ekledim, senden şikayetçi değilim fakat arkadaşının savunmasına yardımcı olabilirsin pek savunulacak bir yanı olmasada.

Bence yeterli savunmayı yapmış admin kararı.

#7 - 07.12.2020 01:20
Eklemek istediğim bir şey var, kişiler silahlarını çıkartırken eve girdiklerinde hiçbir emote vermediler. Ben silahlarının olduğunu nereden bilebilirim eve girdikleri gibi dövmeye başladım. Savunma bu kadar, teşekkürler.
Selam, bunu söylediğin için teşekkürler fakat elinde koskocaman silah var bunu görmemen imkansız, interiora girer girmez saldırmanda bir kural ihlali oluyor.

#8 - 07.12.2020 01:45
Selam, bunu söylediğin için teşekkürler fakat elinde koskocaman silah var bunu görmemen imkansız, interiora girer girmez saldırmanda bir kural ihlali oluyor.

Emote vermezsen o elindeki koskacaman silahın anlamı kalmıyor roleplay kurallarında çekmemiş sayılıyorsun ve benim chatloguma hiçbir emote düşmedi ikinizden de yana. Video'da da bu açık bir şekilde görülüyor, yönetim kararı bekleyelim.

#9 - 07.12.2020 19:22
İncelendi.

Şikayetçi tarafın paylaştığı ekran görüntüleri hiç bir ihlali yansıtmıyor. Atılmış ve arkasına dev bir iddia koyulmuş ama ekran görüntülerinde hiçbir şey yok. Diğer taraftaki ikinci konu, silahlı kişiye saldırma olayı ise interiöre siz girdiğinizde direkt dibinizde olduğu için saldırmış ve düz vuruşla kendini savunmaya çalışmış. SA:MP bu, böyle şeyler olabiliyor. Silah emoteleri her zaman karşıdaki kişilerin görebileceği, chatine düşebileceği bir alanda verilmeli, videoda göründüğü üzere silah emote'u da  yok bu bağlamda, cezai işlem yok.