Konu: [3.12.2020 - Gaveli_Clay] SAMP Fiziklerinin aykırı kullanımı  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2020 17:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gaveli_Clay @incaax

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rascoln_MacKenzie @MilliFelaket Jackal_Price @LahmacStar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.10.2020 / 15:20  // 15.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunnysürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Yukarı Ok Tuşuyla Hızlanmak — motor türevi araçları sürerken yukarı ok tuşu yardımıyla daha hızlı gitmek.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
     Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.
     Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şimdi öncelikle baştan aşağı anlatayım, biz Ganton'da devriyemizi sürdürürken, Gaveli'nin hız sınırını aştığı için durdurmaya karar verdik, Gaveli'yi Stadyum otoparkına çektirmeye çalıştık fakat kendisi Kasparov Hooduna girdi, direktiflerimizle onu oradan çıkarttık ileriye yönlendirdik, traffic-stopumuzu gerçekleştirdik, daha sonrasında '55 prodesdürlerini uyguladık, kimliğini aldım yaşının 15 olduğunu gördüm, partnerimle araca geçtim ve bilgileri check ettikten sonra onu araçtan indirmek için yöneldik; Direktiflerimizi ona verdik oda uymayıp kaçmaya başladı ve hood içindeki bisikletine atlayıp VICTOR durumu başlattı; kovalamaca başladı yetersiz ekip sayısı ve diğer ekibinde o sırada başka VICTOR durumundan dolayı, ilk VICTOR'da görüşümüz kayboldu. BOLO için hazırlanırken görüş sağladık ve kovalamaca tekrardan başladı, kovaldığımız sırada Gaveli köprülerden aşağılara zıplayıp, duvarları zıplayarak aşmasıyla ortadan gene kayboldu, bu durumu partnerim McKenzie PM aracılığı ile belirtti; daha sonra tekrar görüş sağladık ve sonrası videoda görülüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gaveli_Clay'ın yakalansaydı 1.26 suçundan 180 dk IC jail alacaktı.Eğer cezalandırılcaksa bu hususunda göz önünde bulundurulmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 03.12.2020 20:40 KMarshall »

#1 - 03.12.2020 17:39
Şahitliğimi onaylıyorum, kişi birden fazla kez reelde yapamayacağı şekilde ; aykırı bir bisiklet kullanımı ile yüksek duvarların üzerinden atlayarak veya yüksek bir yerden aşağıya atlayarak bizden kaçtı.Savunması ise "Bisiklete böyle özellik koymuşlar, adminlere söyleyin düşürsünler zıplamayı, benlik birşey değil." şeklinde olmuştur.En sonda ise fizik kurallarına aykırı bir şekilde yüksek bir yerden kanalizasyona atlayarak kaçmıştır, görüntülerde herşeyin net bir şekilde görüldüğü kanaatindeyim.Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

#2 - 03.12.2020 18:42
Merhabalar. yine aşırı derecede tilt olmuş bir kaç polis memuru görüyorum, bunlar artık normal gelmeye başladı bana.
lafı uzatmaya gerek yok direk ben kendi yaptığım hataların savunmasını yapıcağım geri kalanı raporu inceleyen admine kalmış.
Öncelikle her şeyi yapabilen vice roleplay komutçuları mı desem.. artık her kimse, bisikletin zıplama kadamesini indirsin bilader ya, madem ben bu yüzden jail yatıyorum bu yüzden herkes jail yatıyorsa indirsin yani moruk.
+ sunuzki aolarak afk olan oyuncuya herhangi bir rol yapamazsın diye bir kural var, /b den windows etkinleştirme şeyi geldi oyunu alta aldı diyorum bir iki saniye bekliyorum çekilmelerini adamlar çekilmeyince ben de zıplayarak kaçıyorum. Tamam eyvallah moruk orada afk şeyi çıkmıyor çünkü addon kullanıyorum, addon kullanınca biliyorfk işareti çıkmıyor.
köprüden atlıyor falan demişsiniz, herhangi bir köprü göremiyorum ben sadece oradan kanalizasyona atladım atladığım yerin de boyu küçüktü zaten realde istediğim şekilde atlayabilirim oradan, belki kolumu bacağımı kırarım ama arkamda polis varsa atlarım yani moruk bu işler böyle.
ve Bunyhop'u okursanız sürekli olarak zıplamak diyor, ben orada allahına kadar basmıyorum afedersiniz polisler w+s+a yapıyor sıkıştırıyor ben de yönümü doğrultmak için zıplıyorum, polis aracının canıma dikleme geldiğim için düzelmek için bir daha zıplıyorum, bi kere daha zıplıyorum. Buny dediğiniz şey sürekli olarak zıplayarak hızlanmaktır.
+ olarak arkadaşın vermiş olduğu ss lere bakarsanız polis memuru olan arkadaşda ne bir noktalama işareti ne başka bir şey var bunun için ben ayrı olarak rapor açıcağım.

Alıntı
AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)
Bir de videoyu benim gözümden izleyelim bakalım

#3 - 03.12.2020 21:01
Onun öncesinde ganton gym girişinin çarprazındaki duvarı bisiklet ile zıplayarak geçtin.Burada senin tabirin ile tilt olacağımız bir şey yok yok.Reelde nasıl bisiklet ile boyunun iki katı olan bir duvarı aşamıyorsan oyunda da buna uygun bir rol sergilemeni beklerdim.Ayrıca; o kadar yükseklikten polis kovalarsa reelde de atlayacağını, atladıktan sonra bir yerlerinin kırılacağını kendi ağzınla söylemişken, atladıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi ilerlemen bizi şaşırttı.Diyeceklerim bu kadar, uzatmak istemiyorum, yönetici kararı bekliyorum.

#4 - 04.12.2020 09:44
Ya kardeşim ne bu öfke ne bu kin allah aşkına, kolum bacağım kırılsaydı rolümü yapardım ve emin ol real de kolum bacağım kırılsaydı durucağım yer polislerin yanı olmazdı, üzerimde taşıdığım 60 adet uyuşturucu paketi var sen iyimisin?

#5 - 04.12.2020 13:35
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. BMX bunny ve Retarted RP kapsamında cezalandırılacak. Ek olarak ortak nezaketinizi koruyun.

Şikayet kapatıldı.