Merhabalar. yine aşırı derecede tilt olmuş bir kaç polis memuru görüyorum, bunlar artık normal gelmeye başladı bana.
lafı uzatmaya gerek yok direk ben kendi yaptığım hataların savunmasını yapıcağım geri kalanı raporu inceleyen admine kalmış.
Öncelikle her şeyi yapabilen vice roleplay komutçuları mı desem.. artık her kimse, bisikletin zıplama kadamesini indirsin bilader ya, madem ben bu yüzden jail yatıyorum bu yüzden herkes jail yatıyorsa indirsin yani moruk.
+ sunuzki aolarak afk olan oyuncuya herhangi bir rol yapamazsın diye bir kural var, /b den windows etkinleştirme şeyi geldi oyunu alta aldı diyorum bir iki saniye bekliyorum çekilmelerini adamlar çekilmeyince ben de zıplayarak kaçıyorum. Tamam eyvallah moruk orada afk şeyi çıkmıyor çünkü addon kullanıyorum, addon kullanınca biliyorfk işareti çıkmıyor.
köprüden atlıyor falan demişsiniz, herhangi bir köprü göremiyorum ben sadece oradan kanalizasyona atladım atladığım yerin de boyu küçüktü zaten realde istediğim şekilde atlayabilirim oradan, belki kolumu bacağımı kırarım ama arkamda polis varsa atlarım yani moruk bu işler böyle.
ve Bunyhop'u okursanız sürekli olarak zıplamak diyor, ben orada allahına kadar basmıyorum afedersiniz polisler w+s+a yapıyor sıkıştırıyor ben de yönümü doğrultmak için zıplıyorum, polis aracının canıma dikleme geldiğim için düzelmek için bir daha zıplıyorum, bi kere daha zıplıyorum. Buny dediğiniz şey sürekli olarak zıplayarak hızlanmaktır.
+ olarak arkadaşın vermiş olduğu ss lere bakarsanız polis memuru olan arkadaşda ne bir noktalama işareti ne başka bir şey var bunun için ben ayrı olarak rapor açıcağım.
AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)
Bir de videoyu benim gözümden izleyelim bakalım