Konu: [4.12.2020] Alberto Rivero  (Okunma sayısı 86 defa)

#0 - 04.12.2020 12:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alberto Rivero @Leanordos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  brawl döndü, arkadaş sistemsel yaralıya düştü /b den hakaret etti, yapılan ihlal, ortak nezaket.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bulunmuyor.

« Son Düzenleme: 04.12.2020 12:08 Homiê »

#1 - 04.12.2020 12:44
Beni yaralıya düşüren arkadaş, durduk yerde gelip bana vuran beni dövmeye çalışan birisi, ortada rol yok ortada bana vurmasına bağlayan birşey yok dövdüğüm adamı bile tanımıyolar arkadaşları olsa tamam diyeceğim ama gelipte durduk yere beni neden yaralıya düşürüyor açıklayın. Evet nezaket kuralını aşmış olabilirim ama gelipte rol bozmasın o zaman.

#2 - 04.12.2020 13:01
Pm den arkadaşa neden vurduğunu sorabilirdiniz, daha sağlıklı bir iletişim olurdu OOC den direk yapacağınız rolü, s***** diye değil.

#3 - 04.12.2020 13:21
Neden pm'den yazacağım adam önce bir dinleyip ondan sonra vurabilirdi veya konuyu dinleyebilirdi öyle değilmi, gelip direk bana saldırmamalıydı. Orda rol çeviriyoruz adam gelip bana durduk yere dalıyor, ve ben haksız oluyorum tabi nezaket kuralını geçmiş olabilirim gelipte rol bozmuyacaktınız.