Konu: Ellard Hudson, Reed Dunn, Ricardo Hudson.  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2020 03:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ellard Hudson, Reed Dunn, Ricardo Hudson.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsü.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  Ekran görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Hatalı emoteler, Fear RP ve /quit

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ellard isimli arkadaş ikide bir /do emote kanalı ile hatalı emoteler spam'layıp görüntü kirliliği ve roleplay kurallarına aykırı davranıyor, Reed'de dahil. Polisi aradığımı belirterek arıyorum ama fear RP yapıp uzaklaşmak yerine gitmiyorlar. Ricardo ise kendi isteğiyle /quit çekiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu forum sistemi ile ilk kez şikayet açıyorum.

#2 - 04.12.2020 00:39
Ben şahısa GBİ izni sordum defalarca ss de mevcut sonra olumsuz dedi ve hala arkamızdan küfür edip fear-rp uygulamadı ve ben şahsa vurmadım izin vermediği için ve burda Fear-rp uygulamayan şahısın kendisi emote hatası yok /do dan yapması gerekini uydardım sadece rol bozulmasın diye /q atan arkadaşda oyundan çıkması lazımdı zaten şahıs GBİ olumsuz diyince ve gelmeyince arkadaşda zaten rol yok deyip oyundan çıktı.

#3 - 04.12.2020 00:49
Ben emoteleri kirlilik olsun diye değil şahısın emote takip etmesi için attım ama aralıklarla attım yani ve polis aranmış olabilir biz sonradan yolumuza gittik fakat şahısda GBİ iznine Olumsuz verip fear-rp yapmak yerine arkamızdan küfür etmesi güzel değildi.
SS'de mevcut şahıs hala Fear-rp yapmıyor ve hala güzelce /do dan uyarmaya çalışıyorum /b den yazsam suçlu olacağım.

#4 - 04.12.2020 04:02
Benim güzel arkadaşım, güvenli bölge de neden FEAR RP uygulamak zorundayım? Ben güvenli bölgeye sığınarak kendimi güvene alıyorum yani güvenli bölge de bana zarar veremeyeceğinizi bildiğim için FEAR RP sergilemek zorunda değilim. Ve görmediğimizi filan diyorsun 2 saniye de bir sadece 2x-x3 atarak yazıyorsun nasıl görmemiş olabilirim.

#5 - 04.12.2020 05:29
Bi de Roleplay kavramın'da hiç " GBİ izni? " diye birşey duymadım, detaylandıra bilir misin?

#6 - 04.12.2020 13:27
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Güvenli Bölgede böyle rollere giremezsiniz. Orada herhangi bir "GBI izni?" gibi soru soramazsınız. Ek olarak /do komutunu bu şekilde kullanamazsınız. Böyle bir sorun yaşanıyorsa /b yerine /pm kanalını tercih etmelisiniz. Ellard karakteri hatalı emote kullanımından cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.