Konu: [02.12.2020] Raskolnikov Dragunov  (Okunma sayısı 82 defa)

#0 - 02.12.2020 17:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raskolnikov Dragunov  @Asilberkk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marina Valerianovna @Furkangz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:16.54 civarları 02.12.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: POWERGAMİNG

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Bütün rollerimiz bitti ve arkadaş loca'da olduğu halde kapıyı oradan açıyor ve bana bu olay çok saçma geldi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/mu7OoU

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını istiyorum, teşekkürler.

#1 - 02.12.2020 17:02
Şahitliğimi onaylıyorum ve o arkadaşın o durumu yapmasından hoşlanmadım.

#2 - 02.12.2020 19:18
Merhaba,

Bu tarz durumları şikayet açmadan da çözebilirsiniz. Bir ihlal olduğu gibi /b kanalını kullanarak "Güzel PG : )" yazıp, soluğu şikayette almanın bir anlamı yok. Rol esnasında /b kanalını kullanmanızda hatalı. Pek sorun teşkil eden/rolün gidişatını olumsuz yönde etkileyen bir durum değil. Tolerans gösterilip herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak. Her ufak hata da şikayet oluşturmayın, yapmasının mantıklı bir açıklaması ya da başka bir durum vardır belki de. Karşıdaki kişiyle diyaloğa girip anlaşmayı deneyin, böylesi daha iyi olacaktır.

Şikayet kapatıldı.