Konu: Reklamlar HK.  (Okunma sayısı 139 defa)

#0 - 11.01.2021 13:32
Yeni gelen güncellemeden sonra reklam fiyatları 350$'dan 800$'a çıktı. Benim düşüncem reklam için 350$ - 500$ aralığı iyi bir fiyat. Bar - Clup - Pub tarzı yer işletmeler bir çok kez reklam vermeli ki aktifliği sağlasın. 3 tane reklam verince zaten fiyat 2400$ ediyor, bu da fazla diye düşünüyorum. Zaten günün ılk ışıklarında kahve için reklam veriyorum, kahveden ne kazanıcam ki 2400$'ı karşılıyayım. Dediğim gibi bu ücret 800$'dan 300$ - 500$ aralığında bir fiyat olmalı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 11.01.2021 13:45
Mekan girişleriniz genelde 350$olduğu için,her kişiyi bir reklam sayarak günde 100 tane aynı reklam veriliyor. Bu yüzden reklam ücreti yükseltildi,açıkçası çok da iyi oldu. Her gün onlarca,yüzlerce kez aynı reklamlarıı görmüyoruz artık. Tek bir reklamlada gayet müşteri çekilebiliyor. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 11.01.2021 13:52
Katılıyorum, ekonomi düzeltme adına rolleri öldürmeye bir girişim oldu, zengin fakir ayrımı göze çarptı. Reklam fiyatlarında %%128 civarında bir artış yapıldı, onun yerine araç/ev vergileri %128 artış yaşasa daha mantıklı olurdu. 350 düşük bir ücret ama 500 falan olmalı, 350 ekonomiye göre düşükte kalıyordu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 11.01.2021 17:00
Mekan girişleriniz genelde 350$olduğu için,her kişiyi bir reklam sayarak günde 100 tane aynı reklam veriliyor. Bu yüzden reklam ücreti yükseltildi,açıkçası çok da iyi oldu. Her gün onlarca,yüzlerce kez aynı reklamlarıı görmüyoruz artık. Tek bir reklamlada gayet müşteri çekilebiliyor. Desteklemiyorum.
Mekan girişleri 350$ mı? Sadece belirli bir kaç yerde var ki zaten onlarda elit mekanlar. Bir gün boyunca yanımız da çalışsan anlarsın 1 reklam mı 10 reklam mı diye. :)
Katılıyorum, ekonomi düzeltme adına rolleri öldürmeye bir girişim oldu, zengin fakir ayrımı göze çarptı. Reklam fiyatlarında %%128 civarında bir artış yapıldı, onun yerine araç/ev vergileri %128 artış yaşasa daha mantıklı olurdu. 350 düşük bir ücret ama 500 falan olmalı, 350 ekonomiye göre düşükte kalıyordu.
Aynen ben de belirttim zaten, 500$ makul bir fiyat bence.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 11.01.2021 19:14
350 azdı, 800 fazla oldu. Biraz düşürülebilir, destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 09.07.2021 20:32
Reklam fiyatı daha önce 800'den 500'e indirildi. Tekrar bir indirim söz konusu olmayacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok