Konu: [30.11.2020 - Albert Hoffman] Rolden Kaçmak  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2020 18:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Albert Hoffman - @Emre1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mia Miller, Atlanta Machelles

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.11.2020 - 15.20 15.30 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolden Kaçmak (AFK)

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 15.20 civarında gelen ihbar doğrultusunda, SMB bölgesindeki eve gittik. Evin hemen önünde, SSlerde görünen araçlar bulunuyordu. Hızlıca polis aracından inip aracın iki tarafına roller çivi yerleştirdik. Daha sonrasında, diğer ekipler aracın etrafında beklerken şüphelenip kovaladığım ve yakaladığım kişiyi (Isaac Garfield) kelepçeleyip, araca atıp bölgeye geri geldim. Bu sırada Albert Hoffman karakteri ve Support Atlanta Machelles aracın önündeydi. Sanırım Albert Hoffman oyundan düşmüş. Atlanta Machelles, Supportluk yaparak bizden rol imkanı tanımamızı istedi. Biz de bu imkanı tanıyarak çivileri toplayıp, yakaladığımız kişiyi (Isaac Garfield) salıp, bölgeden uzaklaştık. 30 saniye geçtikten sonra tekrar bölgeye döndük. Bundan sonrasında Albert Hoffman'ın AFK olduğunu gördük. Atlanta Machelles, Albert'in kendisini dinlemediğini ve AFK kaldığını söyledi ve admin çağırmamız gerektiğini söyledi. Admin çağrısı uzun bir süre yanıtlanmayınca biz de SS alıp şikayet oluşturmaya karar verdik. İlk 2 SS'teki loglar, bölgeye ilk gelişimize ait. Sonraki 2 SS'teki loglar ise bölgeye sonraki gelişimize ait.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 30.11.2020 20:20
Ne? Bir de siz mi haklı olucaksınız.  ;D 
Olayı anlatayım.
Eve girdim, /soygun yaptım ve 1 çuvalı araca koydum. Sonrasında bir daha girdiğimde ınterıor buguna girdim ve aşağı düşerek öldüm. Yani daha polise ihbar gitmesine  1 dakika varken buga düştüm. Adminlerde uzun süre bakmadı, sonrasında admin geldi oraya beni çekti. Geldiğimde herkes çivili tuzak kurmuş, etrafımı sarmıştı. Orada admin sizi gitmeniz konusunda uyardı, yani rol olmıcaktı. İçeriden de birden fazla çağırılınca "ESC" basıp gitmiştim. Ayrıca orada yeterli kanıtım olsa aranızda kim yaptıysa aracımda ki çuvallarımı almıştı. Rol iptalken nasıl çuvalları alıyorsunuz? Kanıtım olmadığından şikayet açamadım. Orada her hangi bir hata yok, olsa admin işlem uygulardı.  Ayrıca orada bulunan Isaac Garfield'i tanımıyorum bile, PM'den yazdığı "arkadaşım" kelimesi falan yalandır. İyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 30.11.2020 20:23 Emre1 »

#2 - 30.11.2020 20:21
Ayrıca "Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın."  bagajımda ki çuvalları almasaydınız, role devam edicektim. Bunu geldiğimde aranızda ki bir arkadaşa bildirdim.

#3 - 30.11.2020 20:24
Orada sizin oraya geliş süreniz 1.30 dakika olucaktı. O sürede ben zaten kaçabilirdim, bunu rol esnasında arkadaşlarınız belirtmişti. Emin olun acil durumdan dolayı çıktım, geldiğimde de Mia adlı arkadaşa PM yoluyla çuvalları sorguladım, hiç bir şekilde rolden bahsetmedi ve cevap vermedi. Ayrıca "Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın."  bagajımda ki çuvalları almasaydınız, role devam edicektim. Bunu geldiğimde aranızda ki bir arkadaşa bildirdim.

#4 - 01.12.2020 14:32
Merhaba,

Bu seferlik sizi uyarıyorum, Albert Hoffman. Eğer özel bir işiniz çıktıysa rol yaptığınız kişilere hızlı bir şekilde PM atıp durumu izah etmelisiniz. Sonrasında ise işiniz bitip oyuna girince de PM atıp yarıda bıraktığınız rolü devam ettirmelisiniz.

Şikayet kapatıldı.