Konu: [30.11.2020] Aristarkh_Zakharov CR + OOC KİN  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2020 13:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aristarkh_Zakharov @emmi050505

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.05 31.11.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaldırımda yürürken bilerek direksiyonu kırıp aracını üzerime sürüp beni ezdi. Daha önce de aynı konudan şikayet etmiştim bu nedenle ooc kin besleyip gördüğü yerde eziyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.11.2020 13:36
Öncelikle merhabalar sayın adminim ve sayın user. Kişi ile daha önceden IC olarak tanışmışlığım yok. Bir role girmişliğim yok. Fazla ceza almam için uyguladığın OOC kin iftiranı senden düzeltmeni istiyorum. Daha öncesinde PM den yada herhangi başka türlü irtibata geçebileceğim bir yoldan görüşmedik. Neye dayanarak OOC kin olduğunu iddia etmen beni şaşırttı doğrusu. Ek olarak kasıtlı bir CR söz konusu olmadığını savunabilirim. VCPD ekiplerinden kısa bir süre önce kaçtık. Bende  ekranımı screen1 olarak  arka tarafıma bakıyordum. Önümü dönderdiğimde  kaldırıma doğru gittiğimi fark ettim seni ezdim bilerek olan bir durum değildi. Öncesinde insanları dinlemen senin yararına olacak gibi.. Ne tür bir olaydan geçtiğimi yada neden öyle bir şey olduğunu bilmeden insanları yargılamak iyi bir davranış değildir. Özetleyecek olursam, Arkamdan polis geliyor mu diye mause'u arkaya çevirdim binevi sürücünün orta aynaya bakarken önünü görememesi gibi düşünelim. Seni görmedim ve ezdim. Hatalıysam buna admin karar verecek fakat sen burada rolüne devam etmemişsin.  Madem ben seni ezdim hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıp araca bakınman beni şaşırttı doğrusu. Kararı  forum görevlilerine bırakıyorum.

#2 - 30.11.2020 14:03
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=92915.msg278478#msg278478

attığım linkteki şikayette de ezmişti. Şikayet etmiştim. Bunun üzerine bugün yine ezdi. Eğer dediği gibi kamerası değişik vs. olsaydı beni ezdikten sonraki yolda bu kadar düz gidip sonra da bir yere çarpmadan geri dönemezdi. Daha önce de kendisi hakkında şikayet açtığım için kin yapıyor + CR yapıyor.

#3 - 30.11.2020 14:44
Eski şikayetlere dayanarak buna dayatarak OOC kin diyemezsiniz.. İftira dan başka bir sebeb olmaz.. Ben savunmamı yukarıda yaptım. Daha fazla kargaşa yaratmayacağım. Sebeblerimi ve sonuçlarımı yazdım. İyi oyunlar İyi roller dilerim.

#4 - 01.12.2020 15:01
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Rollerinizi yaparken çok dikkatli olmalısınız, screenshot alacaksanız dahi aracınızı durdurup öyle screenshot almalısınız. Bundan dolayı Aristarkh Zakharov karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.