Konu: Daha fazla oluşum  (Okunma sayısı 208 defa)

#0 - 23.11.2020 00:43
FD, City Hall, FBI gibi oluşumların eklenmesi lazım. Oyunda ben FD rolünü sadece 1 kez gördüm başka da görmedim. Bunun için yetkili kadrosundan çeşitli insanlar gönderilebilir zor bir şey değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 23.11.2020 14:55
Yangın rollerinin SA-MP Roleplay'ın mantık çerçevesine ve fiziklerine uzak kaçmasından dolayı insanları direkt FD olarak sınıflandırıp bir oluşuma hapsetmek biraz acımasızca oluyor.

Sonuç olarak oyunda bir yerlerde yangın çıkartabilecek bir kaç materyal var; roketatar, molotov, flamethrower, bomba türevleri vb. e normal bir oyuncunun bunlara ulaşımının imkansız olduğu düşünülürse yönetim ekibi tarafından rol paslanması dışında yangın rollerinin çıkması mümkün görünmüyor.

E bu rollerin paslandığı sırada rol akışında oluşturulacak ufak bir ekibin role dahil olması bile FD için gayet yeterli.

Onun dışında FBI konusunda griyim ancak şuan için ilk aşamada DET rollerine ağırlık verilmesi bile yeterli olabilir.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
coffins, Nickles, marcus61,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 23.11.2020 19:38
Yangın rollerinin SA-MP Roleplay'ın mantık çerçevesine ve fiziklerine uzak kaçmasından dolayı insanları direkt FD olarak sınıflandırıp bir oluşuma hapsetmek biraz acımasızca oluyor.

Sonuç olarak oyunda bir yerlerde yangın çıkartabilecek bir kaç materyal var; roketatar, molotov, flamethrower, bomba türevleri vb. e normal bir oyuncunun bunlara ulaşımının imkansız olduğu düşünülürse yönetim ekibi tarafından rol paslanması dışında yangın rollerinin çıkması mümkün görünmüyor.

E bu rollerin paslandığı sırada rol akışında oluşturulacak ufak bir ekibin role dahil olması bile FD için gayet yeterli.

Onun dışında FBI konusunda griyim ancak şuan için ilk aşamada DET rollerine ağırlık verilmesi bile yeterli olabilir.
Yani sizde rolün çıkmamasından şikayetçiyseniz kimse olaya el atmazsa tabii rol çıkmaz. Ayrı olarak FD sadece yangın rolleriyle ilgilenmiyor. Medikal ihbarlar, bir yere sıkışma durumu ve birçok kazada FD görev alabilir. Yangın rolleri için ev kundaklama sistemi, adminlerin bu konuda aktifliği ve sorumluluğu da gelirse zaten rol çıkar. FD'ye isteyen girer, istemeyen girmez ama sunucudaki oluşumlara baktığın zaman legal olarak TAHMİNEN maksimum 7 oluşum var. 10'dan fazla da illegal olduğunu düşünsek daha kötü bir durumdayız. Zaten bize imkan sunulmuşken neden desteklememe taraftarısınız anlamadım ama siz bilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 09.07.2021 19:22
Bu konudaki oluşumların neredeyse hepsi eklendi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok