Konu: [28/11/2020 - Arsham Moradion] Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2020 19:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsham Mouradian / @akaGUCLUG

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Henry_Woodward / @copshop

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/11/2020 18:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi araba satacağım 15.000$ cezası var 30.000$ da ek alacağım dedi ve 15.000$'ı alıp kaçtı ardından karakterim legal olduğu için polise gidip şikayet ettiğimde olaydan bir saat geçmeden karakterine nc atıp ismini Donald Schiavone yapmış ve kendisine sorduğum da karakter şehir dışına kaçtı dedi. Kişiye karakterin şehir dışına kaçtığına dair bir ssin olup olmadığını sorduğumda cevap vermedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilere gerekli uyarının ve cezanın verilmesini arz ediyorum.

#1 - 29.11.2020 18:22
Savunma yapın. @akaGUCLUG

#2 - 29.11.2020 19:35
Savunma yapmaya gerek duymadım , herkese aynı savunmayı yapıyorum. Bir helpere sordum, yasak olmadığını söyledi. Kişiyi 15 bin dolandırdım, leveller yetiyor. Dolandırdıktan 1-2 saat sonra NC attım, şehir dışına kaçma rolü yaptım.

#3 - 29.11.2020 19:40
Savunma yapmaya gerek duymadım , herkese aynı savunmayı yapıyorum. Bir helpere sordum, yasak olmadığını söyledi. Kişiyi 15 bin dolandırdım, leveller yetiyor. Dolandırdıktan 1-2 saat sonra NC attım, şehir dışına kaçma rolü yaptım.
Dolandırdıktan 1 2 saat sonra değil 1 saat geçmeden polis seni aradığı için direkt nc attın ve şehirden kaçma rolü yaptım dedin şehirden kaçma rolünün ssi varmı diye sorduğumda cevap vermedin.

#4 - 29.11.2020 19:51
Dolandırdıktan 1 2 saat sonra değil 1 saat geçmeden polis seni aradığı için direkt nc attın ve şehirden kaçma rolü yaptım dedin şehirden kaçma rolünün ssi varmı diye sorduğumda cevap vermedin.
Dostum her rolün SS'ini almak zorunda değilim. Karakterim CK olmadığına göre, şehirden kaçtı. Bu kadar net.

#5 - 30.11.2020 06:50
Merhaba,

Kurallarda da belirtildiği gibi; ev, araç, eşya, işyeri üzerine IC/OOC dolandırıcılık yapılamaz. Bunun üzerine @akaGUCLUG, para iadesini mağdur kişiye gün içerisinde sağlayıp geri dönüş yapın.

#6 - 30.11.2020 20:03
İadem yapılmıştır :) :o

#7 - 30.11.2020 20:06
Merhaba,

Arsham Mouradian, yeni karakteriyle Donald_Schiavone; Dolandırıcılık Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.