0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Savunma yapmaya gerek duymadım , herkese aynı savunmayı yapıyorum. Bir helpere sordum, yasak olmadığını söyledi. Kişiyi 15 bin dolandırdım, leveller yetiyor. Dolandırdıktan 1-2 saat sonra NC attım, şehir dışına kaçma rolü yaptım.
Alıntı yapılan: akaGUCLUG - 29.11.2020 19:35Savunma yapmaya gerek duymadım , herkese aynı savunmayı yapıyorum. Bir helpere sordum, yasak olmadığını söyledi. Kişiyi 15 bin dolandırdım, leveller yetiyor. Dolandırdıktan 1-2 saat sonra NC attım, şehir dışına kaçma rolü yaptım.Dolandırdıktan 1 2 saat sonra değil 1 saat geçmeden polis seni aradığı için direkt nc attın ve şehirden kaçma rolü yaptım dedin şehirden kaçma rolünün ssi varmı diye sorduğumda cevap vermedin.