Konu: [28.11.2020] Arsham Mouradian - Aras Khachaturov. Dolandırıcılık ihlali.  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2020 16:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsham Mouradian - Aras Khachaturov @akaGUCLUG  @akaconspirator

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtlarda detaylı açıkladım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İlk önce aşağıdaki görüntüde görüldüğü üzere kişilere şartları belirtiyorum. Araba için 12.000 dolar vereceğimi, daha sonra cezayı ödetikleri zaman aracı 8.000'e bana satıp sonrasında Premier'i kişilere vereceğimi belirtiyorum.

Daha sonra kişiler araba üzerinden dolandırıcılık yapıyorlar, parayı alıp kaçıyorlar.

Buna rağmen olayı tatlıya bağlamak için kişilere güzelce kuralı anlatıyorum. Yinede bildiklerini okuyorlar.

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerden yarım kalan anlaşmayı tamamlamalarını bekliyorum. Anlaştığımız seçenekler ilk görüntüde mevcut.

#1 - 28.11.2020 17:05
Admin kararına ilişkin, para iadesi gerçekleştirilecek.

#2 - 28.11.2020 17:39
Yasak olmasa kurallar kısmına böyle bir şey yazılmazdı. Ayrıca parayı değil, yarım kalan anlaşmanın tamamlanmasını talep ettim. Yönetici kararı bekleyebiliriz.
Alıntı
Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

#3 - 28.11.2020 17:46
Merhabalar, bir helper/support'a bu yaşanan durumu anlattığımda, herhangi bir dolandırıcılık olmadığını söyledi. Sonuçta ortada bir araç alınmıyor, sadece para alınıyor. Kaçılıyor. Bilginiz olsun.

#4 - 28.11.2020 19:08
Aramızda çözdük, kilit arşiv.

#5 - 30.11.2020 06:36
Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.