Konu: [24.11.2020 - Wenter_White] Retarted RP, Agresif Rol, Birlik Kural İhlali  (Okunma sayısı 209 defa)

#0 - 24.11.2020 17:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wenter_White @Wenter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joaquin_Luque, Agustin_Saldivar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.11.2020 20:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yeni kurulan birlik üyelerine agresif rol.

Alıntı
Yeni açılan oluşumlar, tanıtımları onaylandıktan itibaren 15 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. Bu agresif roller başka oluşumları tetikleyecek ağız dalaşları, başka oluşum üyelerine silahlı veya silahsız saldırı gibi rolleri kapsamaktadır. Bu kural, ancak ve ancak iki oluşum lideri kendi aralarında OOC olarak anlaşırsa geçersiz kılınabilir ve agresif rollere oluşumları adına izin vermiş sayılır. Bu OOC anlaşma sunucu içinde /do komutu ile yapılmalı ve ekran görüntüsü alınmalıdır. Birlik kendi arasında veya guest olarak(başka kişileri etkilemeyecek şekilde) agresif rollere girişebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mahallemizde takılırken motoru ile gelerek önümüzde tahrik edici hareketler yaptı. Motorunun ışıklarını açıp-kapattı. Daha sonrasında güzel bir dille uyardık. Ancak bize "Irkınızı Sikeyim" diyerek tahrik edici söylemlerde bulundu. Daha sonrasında yumruklarını sıkarak bana saldırdı. Kendimi savunurken polis geldi. Etkisiz hale getirildim. Üzerimdeki Colt marka silah ve 21 gram uyuşturucum polis tarafından el koyuldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Hapishanede karşılaştığımızda karakterimi dövdüğünü kabul ediyor;

[15:27:34] Wenter White: Bu hapishanede kral benim.

[15:27:34] Miroslav Markovic: Tamam

[15:27:34] [NEWS] - Etkinlik afişine, şirket logosuna veya işletme tanıtımı için tasarıma mı ihtiyacınız var? Arayın biz yapalım! 726-0-148

[15:27:34] Reklam Sahibi: Taras Mishenka | 24/11/2020, 15:26

[15:27:47] Wenter White: Aa.

[15:27:54] Wenter White: Sen dövdüğüm latinsin.

[15:28:02] Sarmiento Cespedas: Dışarıda görüşelim moruk.

[15:28:06] [Eight-Ten VCN] - Burnout Performance Garage uygun fiyatlarlar @ViceMall yanında hizmetinizde!! İlt:621-51-81

[15:28:06] Reklam Sahibi: Leon Lascaris | 24/11/2020, 15:28

[15:28:08] Wenter White: Hapse attırıyorsun.

[15:28:13] Wenter White: Götün bu kadar korkak mı?

Silah alınma anı:

Hapisten çıktıktan sonra birlik üyelerine tekrar saldırı:

Birlik üyemiz onunla agresif rolden kaçmaya çalışıyor, araçtan atarak agresif rol yapmaya devam etmek istiyor;

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ceza almasını ve polise kaptırdığım silahımı, uyuşturucularımın geri verilmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 26.11.2020 01:55 Flesing »

#1 - 24.11.2020 17:13
Şahitliğimi onaylıyorum kişinin rolle yakından uzaktan alakasaı yok, rol yapan insanlara gelip bulaşarak ortam bozuyor sadece retarted rp den ibaret.

#2 - 24.11.2020 17:42
1 - Sizin birlik olduğunuzu bilmiyordum. Yeni öğrendim. Bundan işlem uygulanırsa saçma olur.

2 - Hapisten çıktığım da Unity Station bölgesinden geçiyordum. O sırada seni gördüm, ilk başta sana bulaşmayacaktım. Normal yürüdüm hatta. ALT'a basılı tutarak... Daha sonra sen beni kovalamaya başladın, ben de bana saldıracağını anladım, bir yere zıpladım ve tırmanma animasyonunu fırsat bildim ve adama saldırır emotesi verdim. O sırada da sen direk Sen benimsin! diye bağırdın. Eğer sen beni orada düşürebilseydin beni OOC hapse attırmaya çalışmazdın ama ben seni yere düşürdüm ve fotoğrafını çektim. Bu sana dokundu di mi  hatta dediklerimi destekleyen SS: https://hizliresim.com/uaNwIT

3 - Mahalleniz de takılırken ki motorla geldiğim anı kanıtlara atabilirdiniz. SS varsa tabii.

Önce siz beni kovalıyorsunuz ve agresif rol demeyi tercih ediyorsunuz.

Eğer bu şikayet kabul olacaksa yuh derim. Çünkü siz de saldırıyorsunuz bana aynı şekilde ve siz beni kovalayan ilk taraf oluyorsunuz. :() Siz beni kovalamasanız ben size karışmayacaktım bile.

#3 - 24.11.2020 17:51
1 - Sizin birlik olduğunuzu bilmiyordum. Yeni öğrendim. Bundan işlem uygulanırsa saçma olur.

2 - Hapisten çıktığım da Unity Station bölgesinden geçiyordum. O sırada seni gördüm, ilk başta sana bulaşmayacaktım. Normal yürüdüm hatta. ALT'a basılı tutarak... Daha sonra sen beni kovalamaya başladın, ben de bana saldıracağını anladım, bir yere zıpladım ve tırmanma animasyonunu fırsat bildim ve adama saldırır emotesi verdim. O sırada da sen direk Sen benimsin! diye bağırdın. Eğer sen beni orada düşürebilseydin beni OOC hapse attırmaya çalışmazdın ama ben seni yere düşürdüm ve fotoğrafını çektim. Bu sana dokundu di mi  hatta dediklerimi destekleyen SS: https://hizliresim.com/uaNwIT

3 - Mahalleniz de takılırken ki motorla geldiğim anı kanıtlara atabilirdiniz. SS varsa tabii.

Önce siz beni kovalıyorsunuz ve agresif rol demeyi tercih ediyorsunuz.

Eğer bu şikayet kabul olacaksa yuh derim. Çünkü siz de saldırıyorsunuz bana aynı şekilde ve siz beni kovalayan ilk taraf oluyorsunuz. :() Siz beni kovalamasanız ben size karışmayacaktım bile.

Öncelikle selamlar, oyunda telefonunla almış olduğun görüntünün bana dokunacak bir yanı yok çünkü oyunda ooc kafada değilim. Birisini düşürünce bununla övünmüyorum.

Ayrıyetten benim sana koşup saldırdığımı söylemişsin, attığın ekran görüntüsünde emote verip saldıran sensin. Benim saldırmama dair bir kanıtın bile yok. Attığın ekran görüntüsü benim işime yarıyor. Bunun için sana teşekkür ederim.

Levelin ve kas durumun karakterimden yüksek olduğunu biliyorsun bu nedenle mahalleme hapisten çıkar çıkmaz gelip, önümde pişkin pişkin yürüyorsun.

Birlik olduğumuzu bilmemen çok garip, bana saldırdığın sırada 3 kişi beni korumaya yardıma geliyor. Sürekli bu mahallede takılıp rolümüzü yapıyoruz. Bunu senin bildiğine çok eminim.
« Son Düzenleme: 24.11.2020 17:54 Flesing »

#4 - 24.11.2020 21:02
1 - senin bana koşup saldırdığını söylemedim. Bana doğru koştuğunu söyledim. Attığın SS'ler de görüldüğü üzere seninle daha önceden bir olayımız olmuş. Ben de bana saldıracağını düşünüyorum ve zaten koşarak oradan uzaklaşıyorum. Daha sonra bir duvara yaklaşıp oradan zıplıyorum, bana saldıracağını anlıyorum ve adama saldırır emotesini veriyorum. Hatırlarsan beni hapishane de tehdit etmiştin. Dışarı da hesaplaşırız gibi.

2 - Mahallen de pişkin pişkin yürümem de bir sakınca yok, senin bana yaptığın agresif rol de sorun var. Asıl agresif rolü sen yapmaktasın, benim üstüme doğru koşmaktasınn.

3 - Birlik olduğunuzu bilmiyordum, 2 kişi seni korumaya geldi diye birlik olduğunu mu çıkartayım? Harita da herhangi bir birlik hood' göremiyordum, birlik konularını takip eden biri de değilim. Açıkçası foruma da çok faazla girmiyorum. Ancak senin bana dediğin gibi 3 kişi beni korumaya geldi diyorsun. Zaten seni Unity Station'un dışında dövdüm, sizin mekanınız Unity Station'da. Attığım SS'e bölge kısmında bile El Corona yazıyor. Lütfen bana bu birlik olayını açmayın.

#5 - 24.11.2020 22:21
Senin keyfine göre konu açıp açmayacak değiliz. Onaylı hood olmadığımıza göre haritada bizi belli edecek bir şey yok.

Söylediğin şeyleri destekleyen bir kanıtın yok. Asla kabul etmiyorum. Kendini haklı göstermek için yalan söyleme.

Forumu takip edip etmemen benim sorunum değil. Roleplay sunucusunda oynuyorsun. Takip etmen senin yararına olur.

#6 - 26.11.2020 02:47
Dostum biz rol yaparken ilk geldiğin an motorunla üstümüze sürüp korna çalıp, ışık açıp kapoatmak amacın belli bile değil, retarted rp sadece, 3 çeteci arasında sivil olarak  gördüğün herkese saldırıyorsun.

#7 - 26.11.2020 12:19
Joaquin Luque olarak şahitliğimi onaylıyorum. Gelip agresif rol yaparak, üç kişiye tek saldırdı, amaçsızca.

#8 - 28.11.2020 04:10
Savunma ve şahitlik onaylamaları yapıldı. Son söz yetkilinin. İyi forumlar.

#9 - 28.11.2020 10:28
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Bu tarz durumlarda saldıracağınız kişiyi IC ve OOC olarak iyi bilmelisiniz. OOC olarak birliğin orada olup olmadığını, IC olarak bir düşmanlığınızın olduğuna emin olmalısınız. Haritada her ne kadar El Corona yazsa dahi o bölge Unity Station olarak geçiyor. Agresif Rol konusunda Wenter White karakterini uyarıyorum, tekrarı halinde ceza alabilirsiniz. Wenter White karakteri Birlik Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.