|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wenter_White @Wenter Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joaquin_Luque, Agustin_Saldivar Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.11.2020 20:48 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yeni kurulan birlik üyelerine agresif rol.
Yeni açılan oluşumlar, tanıtımları onaylandıktan itibaren 15 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. Bu agresif roller başka oluşumları tetikleyecek ağız dalaşları, başka oluşum üyelerine silahlı veya silahsız saldırı gibi rolleri kapsamaktadır. Bu kural, ancak ve ancak iki oluşum lideri kendi aralarında OOC olarak anlaşırsa geçersiz kılınabilir ve agresif rollere oluşumları adına izin vermiş sayılır. Bu OOC anlaşma sunucu içinde /do komutu ile yapılmalı ve ekran görüntüsü alınmalıdır. Birlik kendi arasında veya guest olarak(başka kişileri etkilemeyecek şekilde) agresif rollere girişebilir.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mahallemizde takılırken motoru ile gelerek önümüzde tahrik edici hareketler yaptı. Motorunun ışıklarını açıp-kapattı. Daha sonrasında güzel bir dille uyardık. Ancak bize "Irkınızı Sikeyim" diyerek tahrik edici söylemlerde bulundu. Daha sonrasında yumruklarını sıkarak bana saldırdı. Kendimi savunurken polis geldi. Etkisiz hale getirildim. Üzerimdeki Colt marka silah ve 21 gram uyuşturucum polis tarafından el koyuldu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Hapishanede karşılaştığımızda karakterimi dövdüğünü kabul ediyor;[15:27:34] Wenter White: Bu hapishanede kral benim.
[15:27:34] Miroslav Markovic: Tamam
[15:27:34] [NEWS] - Etkinlik afişine, şirket logosuna veya işletme tanıtımı için tasarıma mı ihtiyacınız var? Arayın biz yapalım! 726-0-148
[15:27:34] Reklam Sahibi: Taras Mishenka | 24/11/2020, 15:26
[15:27:47] Wenter White: Aa.
[15:27:54] Wenter White: Sen dövdüğüm latinsin.
[15:28:02] Sarmiento Cespedas: Dışarıda görüşelim moruk.
[15:28:06] [Eight-Ten VCN] - Burnout Performance Garage uygun fiyatlarlar @ViceMall yanında hizmetinizde!! İlt:621-51-81
[15:28:06] Reklam Sahibi: Leon Lascaris | 24/11/2020, 15:28
[15:28:08] Wenter White: Hapse attırıyorsun.
[15:28:13] Wenter White: Götün bu kadar korkak mı?
Silah alınma anı: 
Hapisten çıktıktan sonra birlik üyelerine tekrar saldırı:

Birlik üyemiz onunla agresif rolden kaçmaya çalışıyor, araçtan atarak agresif rol yapmaya devam etmek istiyor;
Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ceza almasını ve polise kaptırdığım silahımı, uyuşturucularımın geri verilmesini talep ediyorum.