Konu: [26.11.2020 - Reinhard_Rashad]Carjack  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2020 20:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de görünüyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Yukarı Ok Tuşuyla Hızlanmak — motor türevi araçları sürerken yukarı ok tuşu yardımıyla daha hızlı gitmek.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
     Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.
     Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek aracına bindim, başka herhangi bir meslek aracı olmadığı için beni araçtan attı, şikayet edeceğimi söyledim, cevap vermedi, sürmeye devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin tavrı ve uyarım sonrasında araçla umursamazca devam etmesi üzerine şikayet açmaya karar verdim, bu gibi durumları meslek bölgesinde sık yaşıyorum, artık bıktığımı söyleyebilirim. Her defasında şikayet açacağım bu günden itibaren.

#1 - 26.11.2020 20:40
Pm'leşmeler bu şekilde, hiçbir türlü dönmüyor kişi hatasından, uyarmama rağmen discord falan soruyor, şahsı tanımıyorum.

#2 - 26.11.2020 20:49
Pm'leşmeler bu şekilde, hiçbir türlü dönmüyor kişi hatasından, uyarmama rağmen discord falan soruyor, şahsı tanımıyorum.

İlk önce bu ss'i savunmamı yapacağım:
"uyarmama rağmen discord felan soruyor," PM'den uyardığını felan ss'de görünmüyor tam tersi kışkırttığın gözüküyor.Discord'a gelir isek wrong olduğunu belirtmişim buna dair kanıt sunmama gerek yok ama genede sunayım.

#3 - 26.11.2020 20:57

bu da wrong sanırım

#4 - 26.11.2020 20:58
Şikayet için pek bir kanıtım yok ama genede olanları anlatayım:
2'miz aynı anda f bastık + olarak o mausun arka tarafını ss alsaydın daha iyi olurdu diğer araçlara binip gitseydin hiç bu olaylar yaşanmazdı bildiğin açık aramışsın.
Savunmam bukadar sonuçlanabilir.

#5 - 26.11.2020 20:58

bu da wrong sanırım
Saçma davranışın işin bir öğüt vermek için istedim wrong değil.

#6 - 26.11.2020 20:59
Maalesef CJ durumunda bu tarz bir bug yok, araçtan atılan tarafın ben olduğum SS'lerde sabit, duraklamak için süreniz vardı, durmadınız, pm attığımda ise yola devam ettiniz, maalesef bana öğüt verecek kişi siz değilsiniz, umarım bunun bilincidesinizdir lütfen kurallar dahilinde hareket edin CJ durumunu meslekte her gün yaşamaktan sıkıldığım için şikayet açtım ve bir kural ihlalini rapor etmek için herhangi bir bahaneye ihtiyacım yok. Benim de ekleyecek farklı bir şeyim yok, iyi roller, iyi forumlar herkese.
« Son Düzenleme: 26.11.2020 21:03 batugordo »

#7 - 28.11.2020 10:04
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendiğinde kişinin CJ yaptığı belli olmakta, Reinhard karakteri cezalandırılacak. Buna ek olarak lütfen ortak nezaketinizi koruyun.

Şikayet kapatıldı.