Konu: [21.11.2020 - Cesar Ramirez] Flamer/Küfürlü Video  (Okunma sayısı 382 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2020 20:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Cross Cesar_Ramirez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Net bir kanıtı yok, daha önce yapan arkadaşlar ya ban yedi ya da Ortak Nezaketten cezalandırıldı.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Küfürlü video paylaşmak (flame)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 21.11.2020 20:41 Replika »

#1 - 21.11.2020 20:36
Büyük ihtimal kendini inkar eder, kendisi olduğunu kanıtlayacak bir video;

#2 - 23.11.2020 13:50
Merhaba arkadaşımın savunmasını atıyorum, kendisi giriş yapamıyor.

Merhaba, kişisel sorun ve teknik aksaklıklar sebebiyle bir kaç gündür oyuna ve foruma giriş sağlayamıyorum, bunun için şimdiden özür dilerim, anlayışınız için teşekkürler. Şimdi açtığın şikayete savunmamı yapacağım.
Kişisel YouTube kanalımda eğlenceli bulduğum bir şarkıyı koydum, şarkıda ve videonun içeriğinde videodaki karakterlerin, oyuncuların şahsına edilen bir küfür, hakaret, argo bulunmuyor. Lakin şikayetçi olabileceğini düşündüğüm kişi sen değilsin çünkü videoda sen veya birlik üyelerin ne yazık ki bulunmuyor.
Ben de senin kanalını biraz inceledim;

Bu videonda arka planda kullandığın şarkıda da küfürlü cümleler, kelimeler var. Keşke bana şikayet açmadan önce " kural ihlali " olarak belirttiğin şeyi kendin yapmış mısın diye kontrol etseydin. Her neyse, OOC kininden kendini göremememeni, tüm amacının beni ve birliğimi OOC yollardan bitirmek olduğunu anlıyorum.

Ek olarak bize ateş ettiğin videonun başlığında da küfür var. 
« Son Düzenleme: 23.11.2020 14:36 pankek »

#3 - 23.11.2020 17:21
Merhaba arkadaşımın savunmasını atıyorum, kendisi giriş yapamıyor.

Merhaba, kişisel sorun ve teknik aksaklıklar sebebiyle bir kaç gündür oyuna ve foruma giriş sağlayamıyorum, bunun için şimdiden özür dilerim, anlayışınız için teşekkürler. Şimdi açtığın şikayete savunmamı yapacağım.
Kişisel YouTube kanalımda eğlenceli bulduğum bir şarkıyı koydum, şarkıda ve videonun içeriğinde videodaki karakterlerin, oyuncuların şahsına edilen bir küfür, hakaret, argo bulunmuyor. Lakin şikayetçi olabileceğini düşündüğüm kişi sen değilsin çünkü videoda sen veya birlik üyelerin ne yazık ki bulunmuyor.
Ben de senin kanalını biraz inceledim;

Bu videonda arka planda kullandığın şarkıda da küfürlü cümleler, kelimeler var. Keşke bana şikayet açmadan önce " kural ihlali " olarak belirttiğin şeyi kendin yapmış mısın diye kontrol etseydin. Her neyse, OOC kininden kendini göremememeni, tüm amacının beni ve birliğimi OOC yollardan bitirmek olduğunu anlıyorum.

Ek olarak bize ateş ettiğin videonun başlığında da küfür var. 

Açık aramak yerine savumanı yapabilirsin, her neyse. Videolarım flame içermiyor, bu tarz bir sürü video var. En azından sizin attığınız videolardaki gibi değil. Savunman beni suçlamaksa yetkili kararı bekleyelim, iyi günler.

#4 - 23.11.2020 19:02
Merhaba tekrardan, şikayetinin başlığı " küfürlü video " buna ithafen savunma yaptım. Dediğim gibi kimsenin şahsına edilmiş bir küfür yok videomda. Videonun küfür içermesinin bir kural ihlali olduğunu düşünüyorsan sen de kural ihlali yapmışsın demektir. Daha fazla savunma yapmayacağım. Savunmamı iletmemde yardımcı olduğu için Pankek'e ve anlayış gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ederim. İyi forumlar. 

#5 - 23.11.2020 19:32
Düzgün bir dille konuştuğunuz için teşekkür ederim, insanlar konuşarak anlaşabiliyor. Şikayet geri çekildi.

#6 - 24.11.2020 17:57
Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.