Konu: [26.11.2020] Xavier_Carvallo OOC Hakaret Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 76 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2020 01:25
[/size][/color]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xavier_Carvallo @tharok Olaya dahil olan şahit karakter adı: -Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.24 26.11.2020[/size][/color][/d]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: [/size][/size][/font][/color]
Alıntı
[/size]1-) ORTAK NEZAKET[/color][/size][/size][/font][/size]Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.[/size][/font][/color][/color]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyun içi olarak yaptığı bir kural ihlali yüzünden şikayet açtım foruma. Şikayet açtığım için bana oyun içinden /pm kanalından ve discord üzerinden sürekli yazmaya başladı. En son olarak dc üzerinden bana hakaret etti.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ek açıklamalar(varsa): N/A[][/size][/font][/size][/font]
[/td][/tr][/table]

#1 - 26.11.2020 02:33
Discord konuşmaları kanıt veya şikayet acma sebebi olarak kabul edilmiyor. O konuşmalardan dolayı herhangi bir yaptırım uygulanamaz bunu bilmeyerek açmış olduğunu düşünüyorum.Ogrenmis oldun.Sayildigini varsayarsak bile hakaret etmemişim,sadece basit bir soru sormuşum.Kininden arınmanı diliyorum.İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 26.11.2020 02:37 tharok »

#2 - 26.11.2020 02:40
Merhaba,

Discord üzerinden yapılan konuşmalar, screenshotlar şikayet olarak değerlendirilmiyor. Vice Roleplay sınırları dışında gerçekleştiği için işlem uygulanamıyor maalesef. Eğer ortak nezaket altında bir şikayetiniz varsa oyun içi görüntü oluşturun.

Şikayet kapatıldı.