Konu: Rolden kaçma + (/b)  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.11.2020 15:58
Öncelikle merhaba, öncelikle arkadaş taksi ile bizim hood'a elini kolunu sallıyarak giriyor ve (/b'den)  Bana ''Sana bi soru diyor'' ss'lerimde var. Bende'de arkadaşım role bakar mısın dedim, o'da bana bakmıyorum role falan diyip geri çıktı hood'dan gerekli cezayı almasını istiyorum rolden kaçıyor + ( /b ). SS'i birazdan atıyorum gerekli cezayı alsın lütfen İyi Forumlar.

#1 - 22.11.2020 16:14
Her şeyi düzenliyip atıcam bu şikayeti siler misiniz? Adamın forum ismini falan'da yazmamışım kusura bakmayın. SS'i falan her şeyi atıcam akşam.

#2 - 22.11.2020 16:27
Sen konu falan açma bir daha bence, hatta mümkünse rol sunucusunda da oynama. Taksi ile gayet sakin bir şekilde hood olduğuna dair herhangi bir ibare bulunmayan bir noktaya rol dahilinde giriş yaptım. Bu iki yıl önce konuşmaya başlamış, bir yıl önce eylemi, yüklemi koymayı öğrenen kuzu, oyunu MMORPG'e çevirerek, önlerine gelene tükürük saçarak rol yapma derdindeler. Temelsiz, düzensiz, altı doldurulmamış aşırı vasat bir rol bilgisi ile sunucuya giriş yapıp, para kazanıp araç alabilmek, daha güzel kıyafetlere sahip olabilmek dışında herhangi bir rol anlayışları yok. Aşırı kötü, aşırı kalitesiz, aşırı rezalet prototipler. Bu arkadaş, taksi ile ilerlerken altındaki Turismo'yu bana çarpmak pahasına bir anda kırıp, ki aracıma gayet çarptı ve beni durdurup "ne yapıyorsun orospu çocuğu?" der gibisinden birkaç kelimeyi yan yana dizerek her zaman olduğu gibi üstünlük kurup, herkesi tokatlayayım, ağzımla tükürükler saçayım, kimse bana karışamaz, ben çok iyi rol yapıyorum diyerek benim bu rolü devam ettirmemi bekledi. Brian bebeğim ve diğerleri hiçbiriniz kusura bakmasın, sizin bu leş rol anlayışınıza karşılık verebilecek kadar işsiz değilim. Bu rol diye bahsettiğin şeyin, vasatlıktan başka bir açıklaması yok. Sen git, taksinin önüne lüks araç ile çarparak durdurup, hesap sormaya devam et. Platform anlayışı buna dönmüş çünkü sen de haklısın, kimsenin sana bir şey yapacağını da sanmıyorum. Açıkçası eğlenmek için girdiğim sunucuya, sinir krizi geçirerek çıkış yaptım. Üçüncü sınıf Netflix dizilerinden esinlenilmiş gençlik rollerini birebir uygulamaya çalışan sayısız oyuncudan başka bir şey yok sunucuda, hafif sıradan bir kıyafet ile kimse sizinle muhatap bile olmuyor düşünün (: Memuru ayrı boş, sivili ayrı boş. Tamamen sidik yarışı yapan bir oyuncu kitlesi var, kimsenin rol yaptığı falan yok herkes egosunu okşamanın peşinde. Şikayetçi falan değilim bu arkadaştan, rolü devam ettirmedim çünkü ortada devam ettirebileceğim bir rol yok. Milyonluk araç ile ortalığı dağıtıp beni durdurup bana hesap sormaya çalışıyor. Yaptığı rol bu ve bu vasatlığı devam ettirmediğimi kabul ediyorum. İyi çalışmalar tüm ekibe (:

*ek: Chatlog'u kontrol ettim, "ne yapıyorsun orospu çocuğu" değil "hey! amacın ne?" yazmış.
*ek: 1999 doğumlu karakter canlandırıp, Wheeler Crime Family (sdfalsşdjgda çok iyi, 2009 akın ay v1'in hazır faction isimleri gibi) üyesi, işte tezatlık bu. Başka da bir şey yazmak istemiyorum, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 22.11.2020 16:57 nordle »

#3 - 23.11.2020 11:37
K&A