Konu: [ 22.06.2020 - Charles Leggio ] Kışkırtma.  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2020 22:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charles Leggio - @Harmless!

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Screenshotta gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kışkırtma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:/A Ben ooc cezamı yemiş paşa paşa jailimi beklerken Charles Leggio, jail yememe sebep olan şikayeti açan arkadaş bana pmden kışkırtıcı şeyler yazıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerektiği cezayı almasını rica ediyorum.

#1 - 21.11.2020 23:10
Seni kışkırtmıyorum ben orada, neyse savunma yapmayacağım. Ayriyetten bana kinli olduğunu düşünüyorum, ayrı ayrı iki tane şikayet oluşturmuşsun bir günde. Savunma yapmayacağım böyle boş bir şikayete. Admin bekleyelim.

#2 - 22.11.2020 01:14
Seni kışkırtmıyorum ben orada, neyse savunma yapmayacağım. Ayriyetten bana kinli olduğunu düşünüyorum, ayrı ayrı iki tane şikayet oluşturmuşsun bir günde. Savunma yapmayacağım böyle boş bir şikayete. Admin bekleyelim.
kinlendiğim falan yok beni pmden kışkırtmaya çalışan sensin, ayrı 2 şikayet oluşturduğuma göre o zaman bir kendine bak istersen aynı günde 2 ihlal? Ki bu benim sadece gördüklerim, benim görmediğim kısımda da yapıyor olabilrisin

#3 - 22.11.2020 13:08
kinlendiğim falan yok beni pmden kışkırtmaya çalışan sensin, ayrı 2 şikayet oluşturduğuma göre o zaman bir kendine bak istersen aynı günde 2 ihlal? Ki bu benim sadece gördüklerim, benim görmediğim kısımda da yapıyor olabilrisin
Kışkırtma falan yaptığım yok, ceza aldığını söyledim. İki şikayet oluşturmuşsun ama ikisi de birbirinden çok sebepler ile. Başka kısımlarda ihlal yapsam şikayet açılır zaten görebilirsin. Olmadığı için görememen normal.

#4 - 23.11.2020 11:36
@Harmless! Tekrar farklı konu üzerinden uyarıyorum, lütfen bu tarz davranışlarda bulunmayın. Bir dahakinde iki kat ceza alacaksınız.