Konu: Jimmy_Ballarini | God Mode, Revenge Kill |  (Okunma sayısı 297 defa)

#0 - 16.11.2020 15:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy_Ballarini

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.11.2020 03:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Revenge Kill, God Mode

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş vurulmasına rağmen iki çatışmayada katılmış biri daha şikayet açmış revenge killden bi baktım bizim mekanı basmaya gelmiş arkadaşıyla(arkadaşından biri daha rklı ona da şikayet açıldı.) + Olarak kendimi savunurken yaklaşık 10 mermiyi de üstüne atıyorum ve hiçbir şekilde canı gitmiyor daha sonra aracın arkasında bekleyip büyük ihtimal god modeyi kapattı ayıp olmasın diye ondan sonra hasar almaya başladı, incelenmesini bekliyorum arkadaş hırs yapmış rklı olduğu halde gelip god modeyle mekanı basıyor en son artık yakalanacağını anladığı an hileyi kapatıyor videoda çok net mermilerin hepsinin üstüne gittiği gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
   + RKLI olduğu hem forumda başkası tarafından kanıtlanmış ilk onu atıyorum :    ikinci olarak videoda her şey açıkça gözüküyor hem araç sürüyor, hem mekan basmaya geliyor.]

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını istiyorum her şey açık açık gözüküyor.  ARACIN ORADA ATTIĞIM HER MERMİ KAFASINA GİDİYOR VE HEPSİ İSABET GİDİYOR UMARIM SAVUNMASINI YAPARKEN ORDAN MERMİ GEÇMİYOR DİYE YALAN SÖYLEMEZ ÇÜNKÜ BARİZ BELLİ ORADA ALT+TAB ATIP VEYA BAŞKA BİR ŞEKİLDE  EN SON GOD MODESİNİ KAPATMAYA ÇALIŞTIĞI.

« Son Düzenleme: 16.11.2020 15:33 thedaimonn »

#1 - 16.11.2020 15:30
RK'ya diyecek bir şeyim yokta, god mode falan kullanmıyorum, hasar kayıtları ortada. Sende ki kan efektlerden dolayı çıkıyor. Aracın camından mermi geçmiyor. Dude.

#2 - 16.11.2020 15:58
Biz bu oyuna geçen pazartesi başlamadık , aracın camından nasıl mermi geçmiyor? Bu olaydan 10 dakika önce arabanın arkasındayken vuruldum orda hp gitti daha mantıklı yalanlarla savunma yapabilirsiniz orda kan efekti boş yere çıkmıyor ilk defa savaşmıyorum. O kadar mermiye hala ölmemenizin hiçbir mantığı yok aracın camından mermi geçmiyorsa o hasarlar bilgisindeki mermiler ne? çoğunu camın arkasından sıktım. Son olarak hırs yapıp RKLI halde savaşa girmeniz hile açmanızı daha çok kanıtlıyor.

#3 - 16.11.2020 16:17
Biz bu oyuna geçen pazartesi başlamadık , aracın camından nasıl mermi geçmiyor? Bu olaydan 10 dakika önce arabanın arkasındayken vuruldum orda hp gitti daha mantıklı yalanlarla savunma yapabilirsiniz orda kan efekti boş yere çıkmıyor ilk defa savaşmıyorum. O kadar mermiye hala ölmemenizin hiçbir mantığı yok aracın camından mermi geçmiyorsa o hasarlar bilgisindeki mermiler ne? çoğunu camın arkasından sıktım. Son olarak hırs yapıp RKLI halde savaşa girmeniz hile açmanızı daha çok kanıtlıyor.
Senin kullandığın efekt modunda cama ateş açarsan kan efekti gibi bir efekt ortaya çıkar, bu oyuna dediğin gibi ben de geçen pazartesi başlamadım. GOD MODE kullanmış olsaydım düşmezdim.

#4 - 21.11.2020 04:48
RK üzerine ceza eklenecek. Hile için ise Hileci & Bugger Bildirimleri kısmına şikayet açmanız gerek.