Aracı GPS yardımıyla bulma komutu var, bilmiyorum biliyor musun? IC'de saygısız kelimeler kullanmamız ve gerektiği yerde agresif rol yapmamız bir sorun teşkil etmiyor. Arabamı çalmışsın ve yanına gelip "Hey, zencim. Aracımı bırakır mısın lütfen?" dememi falan mı bekliyorsun? Aracımı GYM'e değil, direkt suyun içine attın. Burası ayrı bir konu onun kanıtı elimde olmadığı için değinmiyorum. Öyle bir durumda seni beklediğimizi nereden biliyordun? Araçta iki kişiyiz, ikimizin de silahsız olduğunu nereden biliyorsun da bu cesareti nereden alıyorsun? Sana karşı "orospu çocuğu" dememiz, senin bize sıkmanı gerektirmiyor.
Ayrıca sana küfür eden kişi Danny Lopes, vurulan kişi benim. Burayı dikkate alırsak "DM" yemiş oluyorum. GBİ'ye sığınma dediğiniz olay, güvenli bölgenin içine girip oraya kamp kurmak, uzun bir süre orada beklemekle olur. Ben güvenli bölgeden geçiyorsam bu güvenli bölgeye sığınmak olarak geçmez. Aracı tamir ettiğime dair bir kanıt göremiyorum çünkü ettirmedim.
Orada anlık düşüncem "Eğer aracıyla çarparsa Pay'n Spray'e yakın bir yerde çarpsın, zaten bu bizi vuracak gibi en azından araba yakınımızda olur" olduğu için tamirin önünde seni bekliyordum. Senin emote vermen ve beni düşürmen arasında beş saniye var, ben bu zaman zarfı için aracı tamire sokmuş olurdum zaten. O anlık heyecanla yazıp, tamire sokup, ya da yazmaya çalışıp yanlış yazsam söylediğinde haklı olabilirdin ama chatloga baktığımızda yine öyle bir şey göremiyoruz. Yalan konuşmadım, neye dayanarak söyledin bunu bilmiyorum.
"Geliyorum" kelimesi "geliyom'" diye değil, "geliyo'm." diye kısaltılır.