Konu: [21.11.2020 Marney Vagabond] MİX  (Okunma sayısı 260 defa)

#0 - 21.11.2020 20:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marney Vagabond @itznigga

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N 21.11.2020 01:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik sohbet kanalından METAGAME/MİX yapıyor. Birlik kanalı bu gibi durumlar için kullanılan bir şey değil, insanların /f chatten böyle şeyler yazmasını görmek hoş değil, cezalandırılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 21.11.2020 23:30
Şikayet OOC kinin bir mahsulüdür, ortada hiç bir şekilde MİX yoktur. Mixing IC ve OOC'nin karıştırılmasıdır. Ben OOC olarak merakımı gidermek istemişim. Buna göre bir rol gerçekleştirilmedi, çatışmada da kimse kaçırılmadı. İyi forumlar.

#2 - 21.11.2020 23:33
Şikayet OOC kinin bir mahsulüdür, ortada hiç bir şekilde MİX yoktur. Mixing IC ve OOC'nin karıştırılmasıdır. Ben OOC olarak merakımı gidermek istemişim. Buna göre bir rol gerçekleştirilmedi, çatışmada da kimse kaçırılmadı. İyi forumlar.
OOC kin? DM olmadığını bile bile şikayet açan siz, KİN güden ben miyim? Orada sende vardın, /f chatten mix yapıyorsun. O kanal bu tarz durumlar için açılmadı, merakını gideremezsin. IC rollerle öğrenmek gerekiyor, bu şekilde savunma olmaz. Her neyse, başka yazacağın bir şey yoksa yetkili kararı bekleyebiliriz. Her şey açık.

#3 - 22.11.2020 00:41
Aynen öyle her şey açık ve net dostum. ./f'in ne için kullanılacağını bende biliyorum. Bu yapılan mix değil, yönetici de bunun farkına varacaktır. Oradan bir bilgi almadım, IC olarak RK sürem bitince zaten kişileri olayın yaşandığı yerde gördüm. Sana o sırada PM atıyordum hatırlıyorsan, bir bilgi istiyordum arkadaşlardan sadece. Olay bundan ibaret, MİX yoktur.

#4 - 22.11.2020 00:43
Aynen kardeşim aynen, SS yalan söylüyor zaten. Tamam haklısın.

#5 - 22.11.2020 04:54
SS'te mixlik bir şey yok dostum. OOC kinini yen. Discord'da arkamızdan sövdüklerini de biliyoruz. :)

#6 - 22.11.2020 07:07
SS'te mixlik bir şey yok dostum. OOC kinini yen. Discord'da arkamızdan sövdüklerini de biliyoruz. :)
sen kimsin arkandan söveyim kardeşim tanımıyorum seni daha 2 tane rolümüz var, element uydurmayın yazma bir şey şikayet sonuçlansın

#7 - 22.11.2020 07:13
Merhaba,

Şikayeti inceleyecek olan yetkilinin işini zorlaştırmamak adına savunmanız bittiyse lütfen belirtin, ikili tartışmalara girmemeye özen gösterin. Bu attığım ileti üslup konusunda devamının gelmemesi için uyarı niteliğinde, aksi taktirde yaptırım uygulanabilir. 

#8 - 23.11.2020 11:25
Merhaba,

Birlik sohbetinden bu tip konuşmaların geçmesini kabul etmiyoruz. Her ne kadar mixing yapmadığınızı savunsanız dahi karşınızdaki kişi bunu mixing olarak algılayabilir. Bu yüzden birlik sohbetinden böyle yazımlarda bulunmayın, bu durumlardan kaçın. Bu seferlik Marney Vagabond karakterini uyarıyorum, tekrarı gerçekleşirse iki katı ceza alabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.