Konu: [15.11.2020-Lawrence_Castucci]Rol esnasında oyundan çıkmak,Mixing  (Okunma sayısı 287 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2020 19:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Lawrence_Castucci @feller

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pablo Wheeler  , Carlos Clay @AgtBack , Charles Poole @performa24 ,Dardan Albano @m4htar , Jimmy_Ballarini @Reichsfuhrer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rol Esnasında Çıkış,Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir çatışma sonrası Lawrence_Castucci'yi San Fierro tarafında bir tepeye kaçırmıştık. Daha sonra Carlos ve Pablo kişinin başında beklerken, Pablo IC'den siz şehre dönün diye Sam ve Charles'e emir verdi. Şehre dönerken üstümüze 4 arabanın geldiğini gördük ve kaçtık ardından Pablo ve Carlos'u kaldıracaklarını düşünüp geri kaldırdığımız noktaya döndük. Oraya gittiğimizde ise kişiler Lawrence_Castucci'yi almıştı. İhlal ise tam bu esnada oldu.Kişiler basmadan bir kaç dakika önce Lawrence_Castucci'nin bağlantısı kopuyor ve kişiler oradaki düşman unsurlarını vurduktan sonra oyuna girip kişilerle birlikte bölgeden kaçıyor. Ek olarak kişinin telefonunu aldığımız halde mix ile yerini bildiriyor. SSlerde net olarak gözükmüyor diyebilirsiniz.Chatlogu'da ekledim gerekirse adminlerle tamamını paylaşabilirim. O gece 2 kişi almıştık Paul isimli arkadaş role uymadığı için ban yedi dolayısıyla Dardan_Albano'nun Castucci'nin telefonunu aldığı anlaşılıyor.

Jimmy_Ballarini'ye OOC olarak nasıl Castucci'yi bulduklarını sorduğumda telefondan konum geldiğini bana aktarmıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Chatlog kaydı ;

Kod: [Seç]
[20:05:06] [YASAKLAMA]: Heavenly, Paul Lanzetta adlı kişiyi sunucudan yasakladı. Sebep: İstek Üzerine

[20:05:07] (( Paul Lanzetta atıldığı veya yasaklandığı için sunucudan ayrıldı. ))

[20:05:17] Pablo Wheeler: Gidiyoruz

[20:05:48] * Dardan Albano yanındaki adamın üzerini alır ve telefonunu alır.

[20:05:51] Charles Poole: Abi beni arasınlar sen sür.

[20:05:51] (telefon) Pablo Wheeler: Bekle.

[20:06:04] * Dardan Albano camı açar ve telefonu iki eli ile büyük camdan atar.

[20:06:48] (( [49] Dardan Albano: büküp* ))

[20:07:03] Vance Brand: Öyle yapsak iyi olur bence de.

[20:07:10] Pablo Wheeler: Siz dönün.

Ek açıklamalar(varsa): Aslında şikayet açmayacaktım ama herhangi bir rolde Martelli birliği anında tarafıma şikayet açtığı için kişinin adaletli bir şekilde ceza almasını istiyorum.Adalet mülkün temelidir.

« Son Düzenleme: 17.11.2020 19:24 Forza »

#1 - 17.11.2020 19:19
O sırada bilgisayar kendi kendine kapandı, 15 dakika sonra geri dönüş sağlayabildim. Elimde olan bir şey değildi, admin kararı verilebilir.

#2 - 17.11.2020 19:24
Sizin birliğinde bu olay çok oluyor , bu yüzden rol esnasında oyundan çıkmak hakkında şikayet açtım ve ne hikmetse bilgisayarınız pablo ve carlos vurulduktan sonra kendine gelmiş. İyi şans diyebiliriz.

Mixing hakkında savunma yapmadınız, başlığa eklemeyi unutmuşum @feller  sanırsam görmediniz.

#3 - 17.11.2020 19:25
Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi Lawrence'n telefonu alınıyor. Dardan da aynı şekilde telefonun alındığı emote'unu vermiş zaten.

#4 - 17.11.2020 22:59
Şahitliğimi onaylıyorum,Eklemek istediğim bir şey var,Her savaş sırasında ya internet bağlantısı kopması yada oyundan çıkmak veya oyunu alta atmak gibi durumlar oluyor,Özellikle Martelli ile herhangi bir savaşa girdiğimizde özellikle telefonları kırmakta özen gösteriyoruz çünki map'ın diğer ucuna da götürdüğümüzde her yerde bulunuyoruz map ta hiç kimseyi kaldıramıyoruz kaldırsak birle Beş dakika sonra basılıyor hiçbir telefon olmadığı halde,bu adamlara belki Yüzüncü Mixing hakkında şikayet açılışı,Bu adamların kural ihlali yaptıkları göz önünde bariz bir şekilde belli artık bişeylerin yapılmasını rica ediyoruz,teşekkürler.

#5 - 18.11.2020 16:58

Feller'in attığı SS'te Carlos'ta telefonun alındığını tekrar hatırlatmış, başımıza geleceği bildiğimiz için 3 kez kişinin gözü önünde telefonun alındığına dair emotelar verilmiş.  :)

#6 - 20.11.2020 19:20
Merhaba,

Atılan kanıtların tamamı titizlikle incelendi. Lawrence Castucci karakterinin oyundan çıktığı ve yaklaşık 15 dakika sonra oyuna girdiği gözlemleniyor. Kurallara bakıldığı zaman 5 dakika içerisinde giriş sağlaması gerekli. Mixing kısmına bakıldığı zamanda telefonun atılmasına rağmen kişilere haber verilmesi mixing olarak değerlendiriliyor. Bu yüzden Lawrencec_Castucci karakteri "/q ve Mixing" kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.