Konu: 17.11.2020 - Yefrem_Zaytsev, Steff_Anderson] İhlaller.  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2020 21:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yefrem_Zaytsev, Steff_Anderson. @Omer060 @buraktmbk00

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ivan_Canizares, Carlo_Diaz, Alfredo_Pozo, Tharok_Ramsey, Pavel_Crais, Tristan_Gruber.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı K.İ., /do yanlış kullanımı, Trolling, Fear-RP ihlali, Sivilken hood baskını.
Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yefrem ve Steff karakterleri hood baskını için mahallemize geliyor, ardından Yefrem düşüyor, Steff kaçıyor. Yefrem düştükten AFK kalıyor, sonra bağlantısını kesiyor/kesiliyor. Yefrem'i hood içinde bulunan evimizim içine alıyoruz, sonrasında kurtarmaya Steff geri geliyor. O da düşüyor. İşkence rolüne evin içinde giriyoruz ve şahıslar ihlalleri yapmaya başlıyor. Ayrıca, kişilerin ikisi de sivil, ona rağmen hood baskınına geliyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişileri kaçırıyoruz, bizi ziyarete gelmişler sanki (?) Ortada ciddi birşey var, silahla vurulmuş ölme şansı var yaralı vs. Ama kişiler rolünü uygulamıyor, rol zevkimizi kaçırdılar bu konuda çok iyiler.

#1 - 17.11.2020 22:04
Bir kere olay öyle gerçeklemşmiyor, ayrıca sonuna kadar Fear-RP uygulanıyor, halende uygulanmakta, /do trolling ise Ivan_Canizares normalce /do'dan izinleri sorarken olumsuz verince :) işareti, /do'dan sohbet ediyor, SS leri bulunuyor, rolde q'de gerçekleşmedi ss varsa arkadaşlar atabilirler, benim savunmam bu kadar, ismi geçen diğer arkadaşımda Yefrem_Zaytsev gerekli savunmayı gerçekleştirir, benim ss lerim var arkadaşında varsa ortaya koyabilir iyi günler, iyi roller diliyorum.

#2 - 17.11.2020 22:09
Özellikle, SS lerimde bulunuyor adamlar beni kovalıyor elimde silah var, beni tekmeliyorlar silah halen elimde ateş ediyorum, Jeffrey_Wright denen arkadaşımın canını düşürüyorum yaralı rolüne dair birşey yapmıyorum adamları benim elimde silah verken 3 kişi nasıl Fear-RP yapmıyor onu bıraktım, sonrasında ateş ediyorum hiçbiri yaralı rolü yapmıyor, ama ben rolüme devam ediyorum.

#3 - 17.11.2020 22:13
Kesinlikle ama yaralıyken Fear-rp yi ihlal etmedim hep kurallara uymama rağmen şikayet açıyorlar, dodan sohbet yapmamama  rağmen arkadaşlar şikayet açıyorlar ve  arkadaşımın dediği gibi fear rp ye uymuyorlar arkadaşım ss aldı diye ss alma gereği duymadım iy forumlar.+

#4 - 17.11.2020 22:24
IC'den tatlı bir rol döndü. Şikayet Steff_Anderson @buraktmbk00 için geçerli değil, fakat hâlâ Yefrem_Zaytsev için geçerli, iyi forumlar.

#5 - 18.11.2020 10:32
Beni kural ihlali yaptım diye suçluorsun ya kanıtlarını atar mısın?

#6 - 18.11.2020 19:44
Şikayet geri çekilmiştir, K&A

#7 - 19.11.2020 05:51
Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.