Konu: [17.11.2020 - Marcelli Campanelli, Christopher Facchiano] Rol Esnasında Çıkış  (Okunma sayısı 202 defa)

#0 - 17.11.2020 18:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marcello Campanelli @Heren  ,Christopher Facchiano  @Cerkesya 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sam_Rogers @Forza

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.11.20 16:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rol Esnasında Çıkış

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rol esnasında görüntülerde görüldüğü gibi Christopher biz geldiğimizde /q atıyor(rol-zaman karşılaştırması). Marcello ise vurulduktan hemen sonra ekran görüntüsünde(1-afk simgesi) görüldüğü gibi bilerek bağlantı koparıyor. Bu olaylar bizim geldiğimiz zamanda bir dakika içinde gerçekleşiyor. Ekran görüntüleri oldukça açık zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 17.11.2020 18:30
Şahitliğimi onaylıyorum. RK olmamak veya kaçırılmamak için bu kadar kasmaya gerek yok bence.  :)

#2 - 17.11.2020 18:35
Öncelikle selam, benim oyunum crash yedi ve oyuna geri döndüm ondan sonra siz hood baskını attınız ve ben düştüm, o bağlantı kopma ss'i siz basmadan bir kaç dakika önce olmuştur, bir kaç dakika sonra oyuna girdim ve beni vurdunuz, olay bundan ibaret bir q atışı falan olmadı.

İyi forumlar.

#3 - 17.11.2020 18:38
Öncelikle selam, benim oyunum crash yedi ve oyuna geri döndüm ondan sonra siz hood baskını attınız ve ben düştüm, o bağlantı kopma ss'i siz basmadan bir kaç dakika önce olmuştur, bir kaç dakika sonra oyuna girdim ve beni vurdunuz, olay bundan ibaret bir q atışı falan olmadı.

İyi forumlar.

Merhaba, timestamp ve sağ alttaki saati karşılaştırırsanız birkaç dakika önce olmadığını anlarsınız zaten. Ne hikmetse biz gelince bilgisayarlar ısınıp kapanıyor, internetler kesiliyor, oyunlar hata verip kapanıyor. Sorun bizde sanırım.

#4 - 17.11.2020 18:48

İyi forumlar.

Merhaba, timestamp ve sağ alttaki saati karşılaştırırsanız birkaç dakika önce olmadığını anlarsınız zaten. Ne hikmetse biz gelince bilgisayarlar ısınıp kapanıyor, internetler kesiliyor, oyunlar hata verip kapanıyor. Sorun bizde sanırım.

Tekrar selam, arkadaşlarımızın aldığı ssler sizin bastığınız sırada alındığı için saatler aynı, o oyundan düşmesi siz gelmeden bir kaç dakika önce oldu, siz beni vurdunuz değil mi? q atsaydım beni vurmazdınız, o ss siz bastığınız sırada alındığı için ss saatleri sizin sslerle uyuşuyor ama bağlantı sorunu önceden yaşandı ve ben oyuna girdim beni vurdunuz rolde q atma diye birşey olmadı.

Tekrar iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 17.11.2020 19:01 Heren »

#5 - 17.11.2020 19:09
Ben o esnada orada olduğunuzu bile bilmiyordum, arkada afk atmıştım. Orada bir rol geçmedi hoodun uzağındaydım arka taraftaydım pc açık durumdaydı. Kardeşimin kapattığını gördüm, daha sonrada zaten yine girip afk attım. Saatler aynı değil zaten kasten yapsam bile ssler uyuşmuyor ve bizim birlikteki arkadaşın aldığı ss arkadaş o bölgede bulunduğu için chatloguna yansımış .Eğer siz geldiğniizde /q atsaydım sizin chatlogunuzda görünürdü.Yani kısacası ben sizin bastığınız saatte o bölgede değildim, orada olduğuma dair kanıtınız varsa buyrun, atın.

İyi forumlar :o :o
« Son Düzenleme: 18.11.2020 18:29 Cerkesya »

#6 - 21.11.2020 02:11
Merhaba,

Atılan kanıtların tamamı titizlikle incelendi. Christopher Facchiano için kanıtlar yetersiz, savunma yeterli görüldü. Marcelli Campanelli karakteri 16:14:46'dan önce bağlantısının koptuğu görülüyor, ardından kişi oyuna giriyor ve emote verilip kişi vuruluyor. Bundan sonrasında oyundan çıktığı görülmüyor. Savunmalar yeterli görüldü, cezalandırma olmayacak.

Şikayet kapatıldı.