Konu: Adalwen_Kunz [3.Parti Yazılım]  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2020 22:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adalwen_Kunz @Jigsew

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.11.20 / 21.54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu içerisinde resmi oluşuma üye olan tüm üyeler tarafından kullanılabilir.
— Camhack - CamHunt gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yetenek geliştirmek için sahilde bulunan GYM'e gittim. Şahıs bana boks maçı teklifi sundu. Maçı düzgünce yaptık ve ben şahısı dövdüm. (Biraz kaba oldu ama açıklama bulamadım.) Ardından düzgünce rol yapmak için emotemi filan verdim, şahıs emoteye karşılık filan vermedi. Ardından rövanş istediğini söyledi, en başta kabul etmedim ama daha sonrasında kabul ettim, dövüşe başladık. Şahısa vuruyorum vuruyorum canı gitmiyor. Ardından bende videoya aldım. Videoda da göründüğü üzere karakteri defalarca yumruk ve tekme yiyor ama canında en ufak bir azalma olmuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Her şey apaçık ortada, şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum. Zaten düzgünce rol yapacak birisine benzemiyor, emote takip filanda yok.

#1 - 17.11.2020 22:58
Videoda bana vurduğunu gösterdiğin kısımda ben de sana vuruyordum, bu yüzden canım gitmiyor. Benim ekranımda da seni dövüyorum ve canın azalmıyor. SA-MP bugu.

#2 - 17.11.2020 23:05
Hepsinde mi? Ayrıca sana vurduğum sırada *sende bana vuruyorsan* benim canım neden gitmiyor?

#3 - 17.11.2020 23:14
Benim ekranımda ben sana vuruyorum, o esnada senin ekranında sen bana vuruyorsun. Bu yüzden bug oluyor ve ikimizin de canı gitmiyor. Bu bilinen bir "SA-MP bugu."

#4 - 19.11.2020 03:27
Merhaba,

Şikayet edilen oyuncunun da söylediği gibi brawl rollerinde sık sık karşılaşılan ve bilinen bir SAMP Bugu. Herhangi bir sorun yok. K&A