Konu: [17.11.2020] Takvor_Ghazaryan Bug Abuse  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2020 19:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Takvor_Ghazaryan @akaGUCLUG

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rolde bulunan kişiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.11.2020 18:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug Abuse: Bug kullanımı

Örnek/Açıklama:Bir nevi glitch gibidir. Sunucuda yer alan herhangi bir hatayı avantaj olarak kullanamazsınız.Bu yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market Caddesinde bulunan Richardson Company adlı işletmenin teras, bar katına çıkış-girişinin yapıldığı kapıya bug kullanarak giriş sağladı. Kişi attığım videoda kuralı ihlal edişinin detayları mevcuttur.
Market Caddesinde bulunan Richardson Company adlı işletmenin teras, bar katına çıkış-girişinin yapıldığı kapıya bug kullanarak giriş sağladı. Kişi attığım videoda kuralı ihlal edişinin kanıtı mevcuttur.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bug Abuse kural ihlalinden kişinin ceza almasını talep ediyorum.
Ayriyaten -/pm'den yazdığım küfür diikat çekebilir OOC olarak uzun zamandır muhabbetimin olduğu kişidir kendisi.

#1 - 17.11.2020 19:24
Oradaydım, gördüm. Takvor bug abuse yaparak sırf 350 dolar vermemek için çatıdan atlayarak geldi.

#2 - 17.11.2020 20:04
Ödeme Julia Richardson'a tarafımca yapıldı. Özür dileyerek tekrar yapmayacağımı bildirdim.
Tekrar ödedim;

#3 - 17.11.2020 20:19
Burada konu ödeme değil, sunucunun bir açığını kullanmak ve bunu hiçbir şekilde gerekli yerlere bildirmemek çıkarına kullanmak. Biz kişiyi uyarmasak yapmaya devam edecekti bug kullanımını.

#4 - 17.11.2020 20:28
Burada konu ödeme değil, sunucunun bir açığını kullanmak ve bunu hiçbir şekilde gerekli yerlere bildirmemek çıkarına kullanmak. Biz kişiyi uyarmasak yapmaya devam edecekti bug kullanımını.
Sunucunun bir açığı yok ortada, duvardan atlayıpta girebilirdim fakat Y bastım evet haklısınız bir ihlal var. Çok pişmanım, kusura bakmayın.  :)

#5 - 17.11.2020 21:46
Merhaba,

Takvor Ghazaryan, sonradan giriş parasını sizlere fazlasıyla vermiş ve savunmasında da pişman olduğunu dile getirmiş. Bu yaptığı hareket rolü olumsuz yönden hiçbir şekilde etkilememiş, bu yüzden herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak. Aynı ihlalin tekrarı olursa alacağı cezanın iki katını alacak.
« Son Düzenleme: 17.11.2020 21:49 Flexman »