Konu: [21.11.2020] Heulwen Reiter ROLDEN KAÇMAK  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2020 01:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Heulwen Reiter - @Pasha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tommy_McWilson - @Nasmier  , Rodney_Cranston - @Nraxy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/11/2020 - 23:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi Tommy_McWilson adlı karakterin IC yönergeleri doğrultusunda tutuklamak üzere departmana götürdük.Departmana getirildiği esnada Heulwen karakteri alkollü olduğu için kötüleşti, hastahaneye sevkini gerçekleştirdik.Bu esnada SS'lerde de belli olduğu gibi kişi oyun atabilir dikkat edin diye pm attı, buraya kadar her şey normal.Kişi oyundan çıktı veya düştü bilemiyorum, @Nraxy ile beş dakika kadar bekledik.Kişi oyuna girdiğinde yine bir şey demedi ve yetkili kişi bizim yanımıza çekti, tam hastahaneden çıktık yolda giderken yeniden oyundan çıktı/düştü.Yaklaşık on dakika kadar Rodney karakteri ile bekledik, ardından ben, tek başıma toplam yirmi dakika kadar bekledim, kişi oyuna girmedi.Yaklaşık iki saat sonra olay aklıma geldiğinde kişinin oyunda aktif olduğunu gördüm.SS'lerde de görüldüğü üzere kişi oyuna girmesine rağmen herhangi bir çağrıda bize bulunmadı.Neden olarak; ismimi hatırlayamadığını söyledi fakat adminlerden ricada bulunması doğrultusunda departmana yollanır, orda rolleri gerçekleşirdi.Kesinlikle kişiyi beklememiz ve hemen şikayet açmamızın suistimal edilidiğini düşünüyorum.Olayı, departmanda aktif devriyede olan herhangi bir karaktere iletseydi de tutuklama işlemleri yapılırdı.Kişinin departman aracında iken oyundan çıkması ve saatler sonra hapiste olması gerekirken(rolleri gerçekleştiremedik) bir anda başka bir yerde rol yapması hiçbir mantığa sığmıyor.Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi ile role devam edilseydi  300dk IC jail durumu mevcuttu.Eğer kişi cezalandırılacaksa bu hususu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

#1 - 21.11.2020 02:14
Kişi zaten IC trollediği için ((K9 Köpeğinin kafasına viski dökme rolü)) bunu role döktürüp tutuklanmasını istedim ve kişi trollemeye devam edip oyundan düşüp düşüp gidip başkalarıyla rol yapıyor. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.11.2020 02:44
Öncelikle selamün aleyküm ve iyi forumlar dilerim (IC Troll)Konusuna gelicek olursak ben sarhoştum ve sarhoş emotesini verdim o sırada köpeğin yerine bir saksı gibi birşey vardı texturesi yüklenmedi sanırım.Arkadaşlarım oradaydı ve köpek olduğunu söyledi bende sivil bir köpek olduğunu sanıp rol dönmesi için öyle bir girişimde bulundum.Ayrıca Tommy McWilson o sırada polis üniforması ile değildi.Ben nereden bilebiliridim ki sivil birinin K9 UNİT Köpeğinin yanında olacağını.Roldan kaçma konusuna gelicek olursak @vroxy3  ve @LogaN  İle departmana gittik ve oradaki bir bayan memur bize şuanda ilgilenemeyeceklereni daha sonra gelmemi söyledi.Bende tekrar gittiğimde departmanda 20 25 dakika bekledim.kimse gelmeyince bende oradan çıktım ve departmanın arkasında bekledim ve polis gelir diye orayada polis gelmedi. bende her insanın yaptığı gibi beklemekten sıkıldım ve bir role katıldım kısa bir roldu.
Vice mall  crash sorunu hala devam ediyor oyun hatası yüzünden ceza yemek istemem.20 dakika sonra arkadaşa pm attığımda oyunda değil olarak gösterdi.Hiç bir zaman rolden kaçmadım jail kayıtlarıma bakarsanız hiç biri rolden kaçmakla ilgili değildir.Departmandaki kadın oradaki köpeğe 'Bende Saksı tarzı bişiydi' viski döktüğüm rol bölgesindeydi.oda ilgilenemeyeceklerini söyleyince bende beni af ettiklerini ve daha önemli bir işleri olacağını düşünerek bölgeden uzaklaştım.Daha sonrasında bir polis kovalamacına yardım ettim ve polisler benim olduğumu göre göre bana oradaki rol hakkında herhangi bir bilgi vermediler ne arandığıma dair nede beni af etmediklerine dair.Ordaki VCPD Memur'una durumu izah ettiğimde rol aktif role dönmemi ve pm atmamı söyledi.bende bu yüzden herhangi bir girişimde bulunmadim. OLAYI GÖRENLER VE ŞAHİTLER: @vroxy3 @LogaN @dadasfb.

#3 - 21.11.2020 04:09
@Pasha, rolleri yapılmak üzere kodesler bölümüne tekrar çekildi. @Nasmier, @MilliFelaket, rolü kaldığı yerden devam ettirin.