Öncelikle selamün aleyküm ve iyi forumlar dilerim (IC Troll)Konusuna gelicek olursak ben sarhoştum ve sarhoş emotesini verdim o sırada köpeğin yerine bir saksı gibi birşey vardı texturesi yüklenmedi sanırım.Arkadaşlarım oradaydı ve köpek olduğunu söyledi bende sivil bir köpek olduğunu sanıp rol dönmesi için öyle bir girişimde bulundum.Ayrıca Tommy McWilson o sırada polis üniforması ile değildi.Ben nereden bilebiliridim ki sivil birinin K9 UNİT Köpeğinin yanında olacağını.Roldan kaçma konusuna gelicek olursak
@vroxy3 ve
@LogaN İle departmana gittik ve oradaki bir bayan memur bize şuanda ilgilenemeyeceklereni daha sonra gelmemi söyledi.Bende tekrar gittiğimde departmanda 20 25 dakika bekledim.kimse gelmeyince bende oradan çıktım ve departmanın arkasında bekledim ve polis gelir diye orayada polis gelmedi. bende her insanın yaptığı gibi beklemekten sıkıldım ve bir role katıldım kısa bir roldu.
Vice mall crash sorunu hala devam ediyor oyun hatası yüzünden ceza yemek istemem.20 dakika sonra arkadaşa pm attığımda oyunda değil olarak gösterdi.Hiç bir zaman rolden kaçmadım jail kayıtlarıma bakarsanız hiç biri rolden kaçmakla ilgili değildir.Departmandaki kadın oradaki köpeğe 'Bende Saksı tarzı bişiydi' viski döktüğüm rol bölgesindeydi.oda ilgilenemeyeceklerini söyleyince bende beni af ettiklerini ve daha önemli bir işleri olacağını düşünerek bölgeden uzaklaştım.Daha sonrasında bir polis kovalamacına yardım ettim ve polisler benim olduğumu göre göre bana oradaki rol hakkında herhangi bir bilgi vermediler ne arandığıma dair nede beni af etmediklerine dair.Ordaki VCPD Memur'una durumu izah ettiğimde rol aktif role dönmemi ve pm atmamı söyledi.bende bu yüzden herhangi bir girişimde bulunmadim. OLAYI GÖRENLER VE ŞAHİTLER:
@vroxy3 @LogaN @dadasfb.