Konu: Lixy_Mayrow İl-legal kural ihlali.  (Okunma sayısı 352 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.11.2020 14:12
Karakter ölümü (CK) gerçekleştirildikten sonra yapılması gereken, rol bitiminden sonra /q atıp yeni bir karakter açana kadar oyuna girmemek, sen ck olduktan sonra rollere devam etmişsin. Bu konuda da hatalısın @Uzi144. Kimsenin kin beslediği yok, yapılan rollere bende şahidim.
Ben sonuçlanmadığı için izin alarak rolüme devam ettim o halde sen ck olduğumu bile bile neden benle rollere giriştin böyle düşünüyorsan sende suçlusun :)

#11 - 15.11.2020 14:23
Karakter ölümü (CK) gerçekleştirildikten sonra yapılması gereken, rol bitiminden sonra /q atıp yeni bir karakter açana kadar oyuna girmemek, sen ck olduktan sonra rollere devam etmişsin. Bu konuda da hatalısın @Uzi144. Kimsenin kin beslediği yok, yapılan rollere bende şahidim.
1.cisi ben izin alarak şikayyet sonuçlanmadığı için kesin bi ck sonuçlanmadığı için rolüme devam ettim.2.cisi bole bırsey olduysa senın benımle role girişmende bi hata :)

#12 - 15.11.2020 15:57
1.cisi ben izin alarak şikayyet sonuçlanmadığı için kesin bi ck sonuçlanmadığı için rolüme devam ettim.2.cisi bole bırsey olduysa senın benımle role girişmende bi hata :)

Kardeşim, bence yalan söyleyip yönetimi kandırmamalısın. Bizzat arkadaş benimle iletişime geçti ve "İzin verilmedi, sadece şikayetin sonuçlanmasını beklemelisin." demiş. İyi günler dilerim.

#13 - 15.11.2020 16:08
Ben sonuçlanmadığı için izin alarak rolüme devam ettim o halde sen ck olduğumu bile bile neden benle rollere giriştin böyle düşünüyorsan sende suçlusun :)
Rol yaparken ekran görüntüsü almak gibi bir huyum olsaydı şuan hepsini atardım. Bana ölmediğini ama kısa sürede  öldürüleceğini söyledin, gerçekten ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum.

#14 - 20.11.2020 18:24
Merhaba,

CK rolü yapıldıktan sonra onay süreci boyunca herhangi bir rol yapmamanız gerekmekte. Sonuçta rolsel olarak ölü bir karakterdesiniz, sadece kanıtlanana o karakterinizde bulunuyorsunuz.  İllegal rol yapıpta başka bir illegali polise şikayet edemezsiniz. Bu yüzden Retarted RP ve İllegal Kural İhlali kapsamında Lixy_Mayrow karakteri cezalandırılacak. Ceza açılan yeni karaktere atılacak.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 20.11.2020 18:27 Scealten »