Konu: Diarra_Niang - Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.11.2020 17:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diarra Niang @MafyaSatır

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anthony Carbone @Smokey - Robert Knight @r3nZZers

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11/2020 17:00 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı rolünün ihlali
-
23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
2.2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaklaşık iki hafta öncesine kadar işlek bir kulüpte aramızda bir tartışma çıktı. Kişi benim gömleğimin düğmesini koparttı. İki haftaya yakındır her yerde arıyordum ve Ganton & Idlewood taraflarında karşımıza çıktı. Hırpalayıp düşürdük. Ardından kişi yaralı rolü kuralını ihlal edip  arkadaşlarıyla beraber çok geçmeden bizi bulup tüfeği çekip ateş etmeye başladı. Kanıtlara /hasarlar'ı atacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/4CrGkq.png https://i.hizliresim.com/6OqylO.png https://i.hizliresim.com/AU3C3T.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 15.11.2020 17:55
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 15.11.2020 18:08
öncelikle şöyle söylüyeyim arkadaşların attığı ekran görüntüsünde olduğu gibi birkaç hafta evvel frankie karakteri ile dirra arasında küçük bir sürtüşme geçti ardından o olay orada kapandı gitti. yok iki haftadır beni arıyormuş yok cartmış curtmuş hikaye yanii.. neyse işte idlewood da arabamı tamir ettirirken geldiler ve düğme sende mi dediler bende doğrudur evet gibisinden şeyler dedim. sonra baktım vurmaya başladı.. gittim ıc bir şekilde arkadaşlarıma haber verdim ve gerekli rolleri yaptık ve şahısları indirdik mevzu bu şekilde

#3 - 15.11.2020 18:23
öncelikle şöyle söylüyeyim arkadaşların attığı ekran görüntüsünde olduğu gibi birkaç hafta evvel frankie karakteri ile dirra arasında küçük bir sürtüşme geçti ardından o olay orada kapandı gitti. yok iki haftadır beni arıyormuş yok cartmış curtmuş hikaye yanii.. neyse işte idlewood da arabamı tamir ettirirken geldiler ve düğme sende mi dediler bende doğrudur evet gibisinden şeyler dedim. sonra baktım vurmaya başladı.. gittim ıc bir şekilde arkadaşlarıma haber verdim ve gerekli rolleri yaptık ve şahısları indirdik mevzu bu şekilde
Olay pek de kapanmaya yönelik değildi. Sana rol ile burada beklemeni söylemiştim, geldiğimde gömleğimin düğmesini alacağımı belirttim. Ancak geri geldiğimde yoktun. Jungle8 isimli kulübün ilk açılış dönemlerinde onun arkasındaki hangarda afk bırakmıştın. Seninle role girecektim ancak afk olduğun için dokunamadım. Kısacası Diarra karakteriyle her an yüzleşmeye hazır bir biçimdeydi. Olay kapanmadı, bunun üzerinde de konuşulmadı.

#4 - 15.11.2020 18:27
Ek olarak arkadaşlarına haber vermişsin ama nedense yaralı olan siz bana hasarın çoğunu vurmuşsunuz. Anlamadım gitti..

#5 - 15.11.2020 19:38
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 15.11.2020 19:45
hakkımızda hayırlısı uzlaşma taraftarıyım her zaman bilginiz dahilinde olsun

#7 - 15.11.2020 20:55
Merhaba,

Brawl rolünde sistemsel yaralıya düştükten sonra dört saat boyunca yaralı rolü yapmanız gerekmektedir. Kanıt olarak sunulan ilk ekran görüntüsünde görüldüğü üzere saat 16:29'da karakterinizi hırpalıyorlar, sistemsel yaralıya düşürülüyorsunuz. Aynı gün içerisinde dört saat geçmeden size saldıran kişilere gelip silah çekme emote'u vererek ateş açıyorsunuz.

Diarra Niang, Yaralı Kural İhlali sebebiyle cezalandırılacak. K&A