Konu: Eric Watson DM Non-RP Fear RP  (Okunma sayısı 419 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.11.2020 19:02
Dostum kendin diyorsun Chinatown'da bekledim diye, sürekli roleplay ihlali nerede onu anlayamadım. Bu Fear-RP yi sana anlatan güzel bir video ile destekleyeceğim. Sanırım oyunda olduğunuz için hiçbirşeyi düşünmüyorsunuz, unutmayın; Gerçek hayatta ne olursa roleplay serverinde o olmak zorunda. Garaja girdiğin için sana kimse birşey demedi zaten, sen garaja girdikten sonra gözler senin üstündeydi. Sende araçtan indin ve direkt sıktın. Bunu bir sürü halinde dolaşan polis devriyesi değil, bir kişi yaptı, ve bende bir kişiden örnek verdim. Garaja tek kişi baskın atamazsın değil mi? Konudan sapmadan devam ediyorum. Anna'nın yaptığı savunma zaten başlı başına hata. "10 veya 5 kişi gelse farketmez , senin ona Fear-rp yapman gerekiyor?" Kuralları okusan iyi edersin dostum. Anna karakterinin söylediği bir savunma bile değil. Daha fazla konuşmak istemiyorum.

-Polis konusuna gelirsek en çok Fear-rp kuralını hatırlatacak bir video. İki kişi "polis olsalar bile" bir ghetto bölgesine gidiyorlar ve araçlarına cam fırlatılıyor, fırlatıldıktan sonra rozetlerine güvenip karşı çıkmaya başlıyorlar. Sonunda bir polis memuru hayatını kaybediyor.

#11 - 14.11.2020 09:45
Dostum bana şunu dersen cidden Fear RP kuralını hiçe saydığımı kabul edeceğim.
Eric Watson karakteri garajda 3 ay geçirdiği .. .. .. .. karkaterlerinden korkmalıydı, silah çekme ihtimalleriin göz önünde bulundurmalıydı, şu şu karakter Eric'e korku vermeliydi. Bana bunu diyebilirsen cidden kabul edeceğim ama Eric karakteri garajdan birinin bu olay yüzünden ona zarar vermeyeecğini bilir bundan dolayı Fear RP yani korku rolü yapmaz çünkü ortada korkacağı bir kişi yok.

#12 - 14.11.2020 19:46
Merhaba,

Tüm kanıtlar yeterince incelendi. Kanıt olarak atılan ikinci screenshotta(sa-mp-990.png) Eric Watson karakterinin saat 16:50'de "sistemsel" olarak yaralıya düştüğü gözüküyor. Eğer iki karakter arasında bir brawl geçtiyse sistemsel olarak bayılan kişi 30 dakika boyunca yaralı rolü sürdürmeli. Brawl kurallarına bakacak olursakta eğer ateşli silah kullanmadan yapılanlarda RK süresi 4 saattir. Kanıtlarda sunulan üçüncü screenshotta(sa-mp-004.png) Eric Watson karakterinin yaklaşık 29 dakika sonra Kenji Suzuki'nin bulunduğu ortama girdiği ve kanıtlarda sunulan dördüncü screenshotta(sa-mp-005.png) kişiyi yaraladığı görülmekte. Kanıtlarda sunulan 3. ve 4. screenshotta bir topluluğun içerisinde özgürce silahınızı çekip o bölgeyi işleten, o bölgede bulunan bir birliğin oyuncusunu korkusuzca yaralıya düşürmüşsünüz. Her ne kadar önceden de o birlikten olsanız FearRP kapsamında değerlenidirliyor. Çünkü ikisi de farklı birlik sonuçta. İleride iki birlik arasında savaş çıkarsa(!) eğer seçeceğiniz taraf zaten belli oluyor. O yüzden yaptığınız Fear RP. Bundan dolayı Eric Watson karakteri yaralı kural ihlali ve FearRP kapsamında cezalandırılacak.