Konu: Bobby Gibson Role Uymamak.  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.11.2020 00:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @nokia6

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @OrionLudus @cante

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aramızda öncesinden bir husumet vardı. Dört kişi aramızda buna hakkını verelim gibisinden rol yaptık. Adamı bulduk. Rolümüze uymadı. İlk olarak PM'den uyardım ama malesef olumlu bir sonuç alamadım. Sonrasında Q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 12.11.2020 00:44

Olaya şahitim. Ensesine 2 defa sopa yemesine rağmen hiç tepki vermeden arabasına binip gidiyor.

#2 - 12.11.2020 00:50
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 12.11.2020 00:52
Emote verildiğinde yanımda bile değildin karşı tarafa fırsat vermeyen emoteler veremezsin zaten ki emote verdiğinde yanımda olsan bile  vurduğun insan direk bayılmayacaktır çok fazla film izleme.

#4 - 12.11.2020 00:55
Emoteler verildiğinde aracının yanındaydın. Aksini düşünüyorsan kanıt sunabilirsin. Bizim açımızdan kabuldür. Ayrı iki senin özellikle ensene vururken buna tepkisiz kalıp gidemezsin. Tepki vermen için emote ile saldırdık, yoksa direk yumruklayıp yerede düşürebilirdik. Bunlara ek savunma yapmayacağız şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 12.11.2020 01:37
Şikayeti açan sensin benim bir şey kanıtlamam gerekmiyor suçluyorsan kanıtın olacak  elim ss tuşunda gezmiyorum ben o anda nasıl ss almamı bekliyorsun sopayla vuramadınız emoteyide yanımda vermedin bende kaçtım arabama binip gayet normal bir olay.

#6 - 14.11.2020 17:01
Rolde Q atmadım bu arada adamlardan kaçtıktan sonra 3 4  dk falan sonra çıktım oyundan herhangi bir rol esnasında q yok.

#7 - 14.11.2020 17:06
Bobby, emotelara karşılık vermemişsiniz, hemde hiç. En azından emotelara karşılık verseniz veya kaçma emote'u verseniz belki de savunmanız geçerli kabul edilebilir. Lakin o bile yok, cezalandırılacak.