Konu: [13.11:2020 - 16:30] Boris Milovan - Heulwen Reiter / Yetersiz Rol Bilgisi,Küfür  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2020 17:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris_Milovan @LogaN - Heulwen Reiter @Pasha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hong_Tao @vroxy3 - Heinz_Roberto @sezeraq

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13:11:2020 - 16:25 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spoiler: GösterGizle
BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: (Bu kadar uzayacağını bilemedim ve yerde yaralıyken SS'leri aldım.) Kişiler ile aramızda bir kaza rolü oldu. Şikayet açtığım kişiler benim şeridimden gelip bana çarptılar ve /me kafasını tutar gibi emote'ler verdim ardından da onlar ile tartışma haline girdik. Şahit kişiler ile bir sorunumuz olmadı ama bu kişilerle tartıştık, zaten IC durum şuana kadar, bu kısmı atlıyorum. Tartışmadan sonra aramızda brawl olmaya başladı, ardından iki kişi olarak karakterime saldırdılar ve karakterim yere düştü. Kişi ben yere düşünce üstümü aramak istedi ve bende reddettim. Ayrıca bu üst aramayı 1 kere de vermediler, en az 10-12 kere istediler zaten SS'lerde mevcut. Ardından bana /pm den "role uyman gerek." gibi bir şey yazdı ve bende gücümü kontrol edebileceğimi söyledi çünkü karakterim bayılmadı, bunun emote'unu da verdim zaten. Ardından bu kişiler bayılmadı emote'unu görünce bayıltmak istediler  ve tekrardan saldırdılar, yani bir brawl daha attılar, ancak... Brawl kurallarında 4 saat geçmeden tekrar aynı kişiler ile brawl yapılamaz. Bunu Boris_Bolivan adlı kişiye de ilettim ama bana tamamıyla şunu yazdı. "şikayet açıcam" - "rol yapmayı bilmiyon" - "şikayet açıcam zaten senin gibi bilgisiz salaklar yüzünden zevk alamıyoruz" dedi ve Ortak Nezaket kuralını da ihlal etmiş oldu. Ardından bende ona "Rol yapmayı öğren ondan sonra bunu söylersin." yazdım. O da bana "ya ne boşboğaz birisin" - "bak işine" dedi ve /pmkapat yaptı, ona üslubunu korumasını yazacaktım zaten ama kapattı /pm'ini. Kısacası ortada bir Brawl Kural İhlali ve Ortak Nezaket İhlali bulunmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Biliyorum biraz uzun ve kapsamlı bir şikayet oldu ama hak yerini bulsun istiyorum. Böyle rol bilmeyen kişiler ile normalde diyaloğa girmem ama kural ihlalleri şikayeti açtırmama sebebiyet verdi, gereken cezayı almalarını istiyorum. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 13.11.2020 17:03 emircix »

#1 - 13.11.2020 17:52
Şaitlere sorun orda bizim bir hatamız yoktu kaza yaptın 10 metre uçtun arabadan inip hala bize saldırıyosun senin gibilerden sıkıldım

Kardeşim SS olduğu halde olayın aksini söylüyorsun bak, anlatıyorum. Onlar şeridinde gidiyor ve siz de benim şeridimden geliyorsunuz. Bende o sırada geliyordum ve kaza yaptık. Sonra Heulwen_Reiter adlı kişi agresif yapmaya başladı, bende agresife gereken rolü yaptım. Ardından ikiniz bana saldırdınız. (Bu arada sen emote vermeden saldırdın. Ben zaten saldıramadım, karakterin ağırlığı söz konusu.) Bu durumda siz saldırmış olduğunuz için bana "sen saldırdın" diyemezsin, haksız oluyorsun. Ayrıca rolün doğrusunu belirtiyorum sana ve sende bana küfür ediyorsun, Ortak Nezaket kuralını ihlal ediyorsun. Benden sıkılma gibi bir durumun olamaz çünkü hatalı sizsiniz ve bu durumda benden sıkılabilmeniz imkansız.
« Son Düzenleme: 13.11.2020 17:55 emircix »

#2 - 13.11.2020 18:16
Bu rolün aynısı bana da yapıldı yolda ilerlerken motoruma çarptılar düştüm haliyle sonrasın da ben rol yapmayı uygun bulmadım çünkü yanlışlıkla çarpıştık adamlar direk /b ve pm den bana rol yapsanaaaaaaa kankaaaa rol niye yapmıyosunnnnn sonra yapayım bari, dedim yapmaya başladım sonra yaralı adamdan yüz dolar falan istiyolar sopa falan gösterip yaralıyım motordan düşmüşüm sopayla beni dövmeye çalıştılar, yani bu konu da şikayeti açana destek veriyorum. iyi forumlar

#3 - 13.11.2020 18:19
Bu rolün aynısı bana da yapıldı yolda ilerlerken motoruma çarptılar düştüm haliyle sonrasın da ben rol yapmayı uygun bulmadım çünkü yanlışlıkla çarpıştık adamlar direk /b ve pm den bana rol yapsanaaaaaaa kankaaaa rol niye yapmıyosunnnnn sonra yapayım bari, dedim yapmaya başladım sonra yaralı adamdan yüz dolar falan istiyolar sopa falan gösterip yaralıyım motordan düşmüşüm sopayla beni dövmeye çalıştılar, yani bu konu da şikayeti açana destek veriyorum. iyi forumlar

+1, teşekkürler.  :)

#4 - 14.11.2020 14:04
Kişiler daha yazmayacak galiba, yetkili kararı bekliyorum.

#5 - 14.11.2020 19:34
Merhabalar,

Yaralıya düştüğünüz zaman kısmen baygın sayılırsınız. Bu süreç içerisinde şahıslar sizin üzerinizi emote ile arayabilirler. Eğer yaralıya düşmeden böyle bir rol girişiminde bulunmuş olsalardı haklı olan taraf Barney Davis olurdu. Fakat yaralıya düştükten sonra üzerinizi aramaya kalktıkları için herhangi bir sorun gözlemlenmiyor. Diğer screenshotlara geçildiği zaman herhangi bir brawl gözlenmiyor. Boris Milovan üslubunuz Vice Roleplay bünyesinde kabul edebildiğimiz bir durum değil. Tüm oyuncuların birbirine saygı göstermesi gerekli. Bu yüzden Boris Milovan karakteri "ortak nezaket" kapsamında cezalandırılacak.